DeAnn kérdése:
Hogy tudom felvenni a CsP-t és a Gyest?
Figyelt kérdés
Ahol eddig laktunk onnan elköltöztünk és mivel postán kapom meg, ezért az értesítő még az előző címre megy. Ezt a postán vagy a MÁK-nál fel tudom venni? Az értesítő nélkül!!2013. márc. 6. 22:59
1/7 anonim válasza:
Csak az értesítővel tudod átvenni azon a postán, ahová a lakcímed szerint küldi a mák.
2/7 anonim válasza:
Jelezd nekik hogy címváltozás van. Csak utalványként vagy utalással tudsz a pénzhez jutni.
3/7 anonim válasza:
Értesítő nélkül is fel tudod venni, csak nekik hosszabb idő megkeresni.
4/7 zabmester válasza:
Ha a lakcímkártyád még nem lett kicserélve, akkor azzal, plusz személyivel fel tudod venni azon a postán, ahol amúgy is fel tudnád venni az értesítővel. De minél előbb jelentsd be a címváltozást.
5/7 A kérdező kommentje:
Azt mondták tegnap a postán, hogy nem adhatják ki értesítő nélkül. De nem értem, miért nem. Egy ismerősöm is értesítő nélkül veszi fel a pénzt. Egyébként ti megkaptátok már a pénzt?
2013. márc. 7. 09:52
6/7 zabmester válasza:
Ez érdekes, mert nálam is volt hasonló szituáció (elköltöztünk, de a pénzem még a régi címre ment), én akkor felhívtam a postát, hogy ez van, ilyenkor mit tudok csinálni. Először azt mondták, kérjem el az értesítőt az új lakótól, de mondtam, hogy én ott csak bérlő voltam, a tulaj eladta a lakást, miután kiköltöztünk, fogalmam sincs, hogy mi lett vele, kik laknak ott. Akkor mondták, hogy ha még a régi a lakcímkártyám, és szerepel rajta az a cím, amire a küldemény érkezett, akkor azzal, plusz személyivel fel tudom venni. És fel is tudtam venni, gond nélkül.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is mondtam, hogy elköltöztünk, meg nem tudok hozzájutni az értesítőhöz. Megpróbálom ma is, remélem kiadja. Köszi a segítséget. :)
2013. márc. 7. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!