Mennyi idősen élvezi igazán egy gyerek az állatkertet, bábszínházat, cirkuszt?
2 évesen már felfogja,hamarébb csak egy ideig köti le.
tapasztalat.
1,5 évesen már nagyon tetszett a gyerekeimnek az állatkert.
Az egyik gyerekem 2 évesen már nagyon élvezte a bábszínházat, végig is ülte, imádta. A másik gyerekem 2,5 éves, még nem vinném őt bábszínházba, egyelőre nem oda való.
A cirkuszt én nem szeretem, így a gyerekeim is kénytelenek lesznek addig nélkülözni, amíg valamelyik nagyszülő el nem viszi őket.
Szia!
Szerintem ez gyerekfüggő, mint általában minden.
20 hónaposan voltunk az állatkertben a fiammal. Már érdekelte, leginkább az állatsimogató jött be neki. Idén biztos jobban tetszik majd neki.
Bábszínházba, cirkuszba nem vinném. A 15 perces mondókás/éneklős céges mikulásünnepségen is az ajtónyitogatással volt elfoglalva, pedig már 2 éves volt.
A 3,5 hónapos húgát jobban érdekelte a műsor.
állatkert: másfél évesen még hamar elfáradtak a nagy nézelődésben, két évesen viszont már mindkettő nagyon élvezte
bábszínház: a lányom icipici baba kora óta imádott minden ilyesmit tágranyílt szemmel elvarázsolva ült végig akármilyen hosszú előadást, ha ritmikus beszéd vagy ének volt benne, illetve ha tánc, akkor ő is táncraperdült álló helyében a szék előtt és ropta véges-végig mindig. szóval vele érdemes volt és lehetett is menni minden ilyesmire. A fiamat viszont totál hidegen hagyta lett légyott bármilyen szuper báb/ének/táncelőadásról is szó, még most 3 évesen sem érdekli cseppet sem semmi ilyesmi, egyszerűen nem köti le
cirkusz: nem tom, pénteken kiderül :) életünk első cirkuszi előadása lesz, még én se, voltam sosem... a biztonság kedvéért két felnőtt lesz a két gyerekre, hogyha az egyik ki akarna jönni de a másik nem, akkor végignézhesse az előadást. De bízom benne, hogy tetszeni fog nekik, mindketten imádják az állatokat és itt lesznek elefántok, tigrisek, lovak stb...
ja, amúgy 4,5 a lányom és 3 éves a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!