Mi okozhatja egy 19 hetes magzat halálát?
Sajnálom ami veled történt! 20 hetes ikreket vesztettem el. Szövettan nem mutatott semmi genetikai rendellenességet. Nem hagytam magam, beleástam magam a kérdésbe. Úgy éreztem hogy amíg nem tudom a miérteket, addig nem tudom elengedni Őket. Ismeretségek révén eljutottam egy orvoshoz, aki hajlandó volt foglalkozni a kérdéseimmel és megválaszolni azokat. Véleménye szerint az ilyen idős magzatok halálát (amennyiben más rendellenesség nem kimutatható) okozhatja a placenta vérereiben keletkezett vérrög, ami elzárja a vér útját, ami a táplálék ellátást gátolja. Vagy a placenta egy részének leválása, ami még vérzéssel sem jár, tehát észrevétlen. A leválás miatt keletkező vérrög, vagy a levált placenta által termelt tápanyag hiánya is okozhat halált.
Nem tudom segítettem-e, de remélem hamar túljutsz ezen a nehéz időszakon. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!