"Rossz" anya lennék emiatt?
Ha te rossz anya vagy akkor én is! :)
És szerintem vagyunk így ezzel még páran! Majd csak jobb lesz ha nőnek a picik! Mikor már kicsit magára lehet hagyni! (ezt nem kell félreérteni)
Néha amikor rám törnek a negatív gondolatok és ránézek a páromra vagy a picire, akkor elszégyellem magam. Az anyósom 3 gyereket nevelt fel, tökéletesen főz, diplomás.
Én meg kevésnek érzem magam. Sorolhatnám, hogy sokszor odaég a kajám, nem tudok sütni, nincs diplomám...
Sajnos ezekkel a károgásaimmal ijesztettem el a régi barátnőket is. Mire rájöttem, hogy nekik nem ezek a problémáik és nem értik miről beszélek, addigra magamra maradtam.
Kérdj meg valakit bárkit, hogy kicsit menjen át hozzátok amúgy mondjuk lezuhanyzol, vagy befested a hajad... Én szoktam átjárni barátnőmhöz, mert elég depis lett szülés után, az ember ugye dolgozik.. Ő gyorsan elmegy lezuhanyzik, hajat mos... én addig nézegetem az alvó babát.. utána elmegyünk sétálunk, vagy megiszunk egy kávét...
Kell hogy legalább havi egyszer-kétszer valakivel tudj beszélgetni mert begolyózol... én is ettől félek...
18 hetes terhes vagyok és sajnos itthon ülök mert nincs munkám.. szóval még nekem is jót tesz ha átmegyek babázni.. Nem vagy rossz anya! :D
Nekem van diplomám, s még is kész hulla vagyok estére. Ezt nem tanították meg. Pont tegnap mondtam, hogy remélem következő életembe férfi leszek, mert ez így fer :-)
S az a legrosszabb, hogy még itthon vagyok, de mi lesz ha lejár a gyed és megyek dolgozni, így sincs időm semmire :-/
mondjuk a férjemnek sem
Nem tudom hány éves a babád, de ha kicsit "önellátóbb" lesz, akkor szerintem könnyebb lesz, ebben bízom én is.
Ha nincs segítséged, akkor apuka hétvégén elvihetné sétálni a babát, te meg kiélvezed. Kevés igaz, de feltölt egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!