Hogyan lehet ezt feldolgozni?
Ez rettenetes!Azonnal dobd ki!Tudom,hogy nehét.Tudom,hogy rossz.Elhiszem,hogy szereted.De megcsalt,megalázott,otthagyott a bajban,mással folytat kapcsolatot!Ez nagyon felejtős.Nehéz lesz,mert mindenkinek nehéz.Nekem is nehéz,hogy 2011 októbrében teherbe estem,úgy volt,hogy márciusban házasodunk,de az "apuka" nem vállalta el a gyerekemet.Németországban éltünk vele.Hazaköltöztem 10 év után.2012 júliusában szültem.Hogy mennyire nehéz egy babával is elviselni ezt?Nem kertelek,rohadtul.Szerettem,vele akartam leélni az életem.És most elvett egy másik nőt.Látni sem bírom,azok után,hogy így itthagyott.Rosszul vagyok tőle!!De az én drága kislányom éltet,minden pillanatot élvezek vele,és csak a volt barátom járt rosszul,hogy elhagyott minket!
Neked is nehéz lesz,de nem szabad megbocsátanod neki!Mert vér nem válik vízzé,ezt te is tudod.Fáj neked,de tény,hogy ebből most már akármi lesz a kapcsolatotok vége úgyis pofáraesés.Akár így,akár úgy.A gyerekeidnek jó apaképre van szüksége.Ha boldogtalan vagy,érzik ők is.Tovább kell lépni.Kösse le minden pillanatodat a gyerek,járj edzeni,szedd össze magad!Bátran beszélj róla,olyanoknak akikben megbízol.Egyébként képzelem milyen barátaid lehetnek.Csalnak,de nem szólnak neked?!Ha ilyenek a barátok akkor ellenségre már nincs is szükséged.Nyílj ki egy kicsit,az élet számtalan lehetőséggel van tele,utazz el valahova,kirándulj,baba-mama klubba menjetek,színház.Rendeződni fog majd.Én most Berlinbe fogok menni a kislányommal,április elején.Alig várom!:)
A 3 gyermekünkkel való terhesség során már gondokat éreztem, megszűnt a boldogság. Nem szólt a magzathoz, nem fogta meg, mint az előzőeket. Néha össze is vesztünk. Volt, hogy eljárt autókat menteni külföldre, de ekkor már a nőhöz járt. Nem akart segíteni semmiben. Rossz volt. Éreztem, hogy magam vagyok. Szülés rá 5 hétre kikészültem, mert még mindig utakra járt, nem érdekelte a baba. Kórházba kerültem.
Velem van, de még mindig az a nő írogat neki sms-t, hogy milyen finom a csókja és a bőre.
Nem tudom hogyan tudom megbocsájtani, de imádom.
Még jobban elszállt a bizalmam és hogy mindenki tudott róla rajtam kívül és senki nem szólt semmit, csak azt éreztem, hogy elfordulnak tőlem.
Terhességemkor hozzám vagdosta, hogy biztos e, hogy övé e a baba és mostanában meg azt, hogy a gyermekkori ismerőseimmel biztosan megcsaltam...
Hazugságvizsgálat alá is szeretném vetetni magam, mint ahogy mindegyik gyermekre megcsináltatom a DNS-t, hogy az orra alá tegyem. Ezzel nekem megnyugszik a lelkiismeretem.
Engem is terhesen hagyott el a volt párom. 1 éve voltunk együtt, nem tervezett baba volt. Én nem tudtam mit csináljak, tartsuk e meg, még fiatalok is voltunk/vagyunk. De ő ragaszkodott hozzá, mondván ketten együtt mindent megoldunk, milyen jó lesz egy kisbaba. Aztán a hatodik hónapban voltam mikor rájött hogy mégsem lesz olyan jó neki, talán örökbe adhatnánk..
Ennek 3 éve, azóta sem látta a fiát. Engem is totál kiütött, hogy otthagyott. Szerettem nagyon, de bennem abban a percben megszűnt mindent mikor közölte, hogy mégsem neki való az apaság. Gyerekkel egyedül sem egyszerű, haza kellett költöznöm az első évben a szüleimhez másik városba. 1 éves volt mikor visszajöttünk, bölcsibe ment. Talán ezért utálom a legjobban az exemet, mert ígért fűt-fát, aztán mindent egyedül kell megoldjak..
Valójában én is hozzá mentem volna, főleg az első években nagyon akartam, Elmentünk jegyűrűt nézni, de ő sokallotta, holott az előző házasságában mesélte, hogy milyen nagy lagzi volt. Azt mondta azóta is, hogy neki nincs pénze. De nagyon szeretett volna úgy esküvőt, hogy bemegyünk és rám íratja a nevét. Kapcsolatunk ideje alatt háromszor vettünk egymásnak egyforma réz jegyűrűt, amit hordtunk is.
Nem szeretem, sajnos még mindig imádom. Ő volt mindenben az első nekem.
Hogyan tudtad túlélni???
Én is biztosan vele akartam leélni az életem/tünket.
Látni én is nehezen bírom, mert kizártam azóta, de de néha felhívom, mert nagyon hiányzik a hangja és beviszem a lányunkat a munkahelyére, hogy lássa, mert ő is imádja.
Csak a szex részébe, ha belegondolok, hogy mást és mással nem bírom, kész vagyok tőlük... Azóta nem engedem puszit adni. Miket csinált másnak a szájával, kész...
Sajnos nincs olyan, akiben megbízok, mert elüldözte mindet a párom és ez még a kapcsolatunk elején volt.
Közös barátaink lettek, azaz az ő barátai.
Ez szörnyű...Kérdező, én azt tudnám tanácsolni neked, hogy keress fel egy pszichológust, aki segít téged "helyre rakni". Sajnos semmi önbecsülésed nincs, azt hiszed szereted azt a férfit, de ez valójában csak félelem. Félsz, hogy egyedül maradsz, azt gondolod, egyedül semmit nem érsz. És ez nem igaz! Van 3 gyermeked akinek szüksége van rád!
Hagyd el ezt az embert, kezdj új életet és majd a pszichológus segít visszaszerezni az önbizalmadat. Persze azért meg kell küzdeni rendesen, de segíteni fog. Gyógyszerek nélkül. Mert az a cél, hogy változást érj el.
Kitartás kérdező!
Egy egyedülálló anya.
te egy idiota noszemely vagy ne is haragudj!!!
hogy lehet mar egy f*szt imadni??????/ a gyerekeidet imadjad te, ne dobd el oket hanem azon legyel hogy ki kezeltesd magad es normalis eletet eljel a gyerekeiddel egyutt ne egy oilyan f*sz utan sovarogni aki sik hulyenek nez!!!!! toled sajnalta a jegygyurut mert dragaaaaa, de a MASIK NOTOLO ATTOL NEM SSSOOOOOOOOT el vette felesegul, gondolkozzal mar el!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!