Írnátok még "aranyköpéseket"? Olyan édesek!
Összeveszett a két gyerek. Bocsánatkérés következett, majd puszi egymásnak. A kicsi megszólal
-én sem haragszom neked Petya.
Lányomnak egyfolytában jár a szája agy pillanatra nem tüd csöndben maradni.
Mondom neki -Kérlek csak egy percig maradj csöndben.
Jó válaszolja és azzal becsukta a száját. Várt kb. 15 másodpercig aztán megszólalt.-Anya most már jó lesz?
Nem aranyköpés de édes....
Kisfiamnak,ha bibis (fáj, sebes) lesz valamilye kéri rá a puszit, hogy jobban gyógyuljon.
Egyik este fürdés után meztelenül macerálta a kukiját és gondolom jobban meghúzta mint kellett vona...azt mondja: " Anya, bibi! Puszi!"
Öcsém:
Ez a tied, ez pedig a tiem (enyém)
2 éves lehetett
Barátnőm lánya olyan kis mindent tudó,de halál édes és megjött anya mensije:DErre odajön hozzám,még be sem értem a házba,hogy "anyának vérzik a punijaXDNeked is vérzik?Megnézhetem?"Mondom nem...erre De hadd nézzem már meg,nah légyszi légyszi:DUgyanezt a cicimmel is eljátszotta...XD
Olyat nevettem,hát nah ilyenek a kicsik:D
A sütemény-kükeményen bazi nagyot nevettem:D
Kisfiam kb 11-12 hónapos lehetett.
Kértem, hogy mondja, hogy Anya.
Erre Ő : vau , vau :))
Kisfiam délutáni alvásból vigyorogva ébred ma. Látom, hogy nagyon markolássza a kukiját. Kérdezem tőle: Pisilni kell? Mire Ő: Nem, csak nyújtózkodik a pupum :) :)
Azt hittem megzabálom.
09-12 13:47!
Te se hiszed el ugye, hogy egy 5 évesnek merevedése legyen??? Ez azért már durva lenne...
Kedves Hitetlen!
Nemhogy egy ötévesnek, de már egy 3 évesnek is van merevedése! Simán áll a kukac alvás után. Vagy ha wc-n ülés közben macerálja.
3 fiús anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!