Mire jó a hasleszorító bugyi? Csak optikai addig amig le nem veszem, azaz addig jobban mutat, nem lóg a has, vagy valami más célja is van?
Ez a bugyi fölé ez jó módszer.
A vaterán most láttam 990Ft-ért. Akkor az gagyi, nem jó, hogy ilyen olcsó?
Nem tudom, hogy gagyi-e, lehet hogy csak én vettem pofátlanul drágát, mert nem volt még tapasztalatom, és voltam olyan hülye, hogy megvettem az elsőt a Brendonban :)
Mondjuk szerintem 2,5 hónap után már fölösleges, ezt a szülés utáni első pár hónapban (mondjuk az első kettőben) érdemes viselni.
En egybol szules utan kezdtem hordani hasleszorito ovet, tehat reggel szultem es este mar felvettem. Szerintem ugyanez a funkcioja lehet a hasleszorito bugyinak is. Nem folyamatosan hordtam, csak 1-3 orat, majd szunet, utana ismet felvettem.
En a hatasat kozvetlenul abban ereztem, hogy amikor nem volt rajtam, akkor iszonyatosan gorcsolt a gyomrom, amig vissza nem szallt az eredeti helyebe, ha rajtam volt az ov, akkor nem volt gyomorgorcsom.
A hasam is nagyon szepen visszahuzodott: szules utan ket hettel szinte mar teljesen lapos volt, pedig maradt rajtam 14 kg szules utan. A babam 3-4 honapos korara ment le minden, de a pocim ugyanolyan lett, mint baba elott volt.
Mondjuk az soha sem fog kiderulni, hogy ebben szerepe van-e az ovnek, vagy anelkul is ilyen lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!