Segíthet még egy jó hasleszorító bugyi? Öt hónapja szültem.
Míg rajtad van összetart, ha leveszed ugyan olyan platty lesz a hasad.
Torna + diéta.
Köszi.
Van ismerősöm aki 9 hónapig hordta. Kiváncsi volnék tapasztalatokra.
Császáros voltam. Nekem volt ilyen: Chicco pánt. Könnyebb volt a mozgás vele, de a meleg miatt csak a legelején hordtam, amíg a fájdalom tartott. Nem vészes a hasam, de nem lapos, igaz bőven van még fölöslegem, és most tudom csak elkezdeni a tornát is.
Nekem a kórházban ajánlották, pedig símán szültem. Csak 3 hétig hordtam, de a hasam teljesen visszaállt. A zsírt leszámítva. A másodiknál is használni fogom. Én tovább adtam a pántot egy barátnőmnek, aki a szülés után 1hónappal kezdte el használni, és neki sajni nem segített. Nem tudom mi az oka, az idő vagy a genetika...
A hasizom erősítés a hasfalat erősíti, de a zsír leadásban szerintem nem sokat segít. Az idő és a tudatos táplálkozás viszont annál inkább. Amennyi idő alatt jött fel a plussz, annyi idő is kell neki legalább, hogy eltünjön- normál esetben. Szóval legalább 9hónap. Ha szoptatsz, akkor még ne kezdj bele.
én nem használtam ilyenek egyáltalán. 6 hónappal szülés után elkezdtem rubint rékára hasizmozni. egy hét alatt olyan sokat lapult a hasam!!!
(azóta abbahagytam, s újra hájasodik, olyan terhes formában.)
Ha genetikus: jól jártam:) Anyámnak még 50 évesen is teljesen lapos volt, pedig 2 gyereket szült.
Még szoptatok, de eddig egy gramot se fogytam, viszont, ha egészségesebben próbálok táplálkozni, azonnal jelentősen megcsappan a tejmennyisége.:(
Azt remélem, hogy a nem tzuilzottan megeröltető, fokozatos torna segít.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!