Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » AZALIA! Más is szedi ezt?

AZALIA! Más is szedi ezt?

Figyelt kérdés

Az orvosom AZALIA fog.gátlót írt fel.Jelenleg még szoptatok.

Van aki még ezt szedi?Megbízható?Tapasztalt valaki mellékhatásokat tőle?

2013. márc. 1. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ezt szedtem. Az elején volt tőle egy kis vérzésem, de beállt és semmilyen mellékhatása nem volt, egészen addig, amíg elkezdett ritkábban szopizni a babám. 7 hónapos volt, amikor elkezdtem vérezgetni össze-vissza, utána még 1,5 hónapig szedtem, de meguntam és abbahagytam.

A barátnőm is ezt kezdte el szedni, de neki nem vált be már az elején sem, mert sokat vérzett tőle. Mindenkinek máshogy reagál a szervezete. Remélem neked bejön! :)

2013. márc. 1. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szedtem, egy levéllel, de abbahagytam. Érezhetően megcsappant a tejmennyiség tőle, és mivel így is sokat cicizett a babám, nem voltam hajlandó fejegetni is, csak hogy pótoljam a kieső mennyiséget. Vérzésem nem volt ez idő alatt, arról nem tudok nyilatkozni.
2013. márc. 1. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:

ez baromi jó. az orvos megesküdött amikor rákérdeztem, hogy nem fog változni a tej mennyisége, és minősége.

nekem még nem is jött meg.

2013. márc. 1. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is szedtem ezt, 3 hétig. Vérzésem nem volt tőle, de nekem is megcsappant a tej mennyisége, és az íze is megváltozgatott, mert nem akart szopizni a babám. Ahogy abbahagytam, 1 hét alatt minden a régi lett.
2013. márc. 9. 16:38
 5/6 porcukormókus ***** válasza:
Nekem semmi problemam nem volt, igaz en a 3.honap utan mirenara valtottam.
2013. márc. 9. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az előző szülés után szedtem. 6 hétig rendszeresen vérezgettem, de a dokim azt mondta tartsak ki, és igaza volt, 6 hét után elmúlt, és onnantól semmi panaszom nem volt. Szerintem megint ezt fogok szedni a szülés után. Az elején nehezebb, de aztán egész szoptatás alatt véd!
2013. márc. 10. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!