Melyik orvost választanátok?
Figyelt kérdés
Van egy doki, legyen K. és a másik M. Nőgyógyászok. K a család barátja, hozzá jártam mindkét terhességemmel. M a terhességek után kétszer is kihúzott a bajból, amit K nem tett meg. Mennétek ezekután Khoz, vagy maradjak csak M mellett?2013. febr. 27. 20:46
1/5 anonim válasza:
Hát ha mind a 2szer K cserbenhagyott? Szerintem egyértelmű,hogy M!!!
2/5 anonim válasza:
Hát...kicsit komplikáltabb így, mint amikor azt a kérdést tetted ki, hogy Kornél vagy Misa a jobb.
4/5 anonim válasza:
Ha jól értelmezem,akkor a család barátja szakmai mulasztásokat követett el valamilyen szakmai hiányosság miatt (nem szándékosan, hanem felkészületlenség, tapasztalat hiány, stb miatt) amivel veszélyeztette az egészségedet. Te pedig azt kérdezed, hogy baráti alapon illene-e mégis megint hozzá járni.
Szerintem ilyenkor félre kell tenni a barátságot és azt választ akit jobb szakembernek tartasz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. febr. 28. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!