Szombathely szülészet Misa doktor vagy V. Kornél?
Egyértelműen a Kornél! Nagyon jó orvos, emberséges. Barátságosan beszél, megnyugtató. Csak jót tudok róla mondani, és csak jót hallottam.
A Misáról annyit, hogy fejbevágta anyámat:D
Kétlányos 29hkm.
Mert nagyon nehéz szülése volt, már több mint egy napja vajúdott. És az öcsém meg beakadt, mármint a válla. És nagyon nehezen bújt ki. Anyuhoz meg szülés után odament a Misa és elkezdte neki mondani, hogy "na látja mondtam én hogy nyomjon nagyobbakat" és közben ököllel ütögette a fejét (persze nem erősen).
Nekem ezt anyu így mesélte, én nem voltam ott:D Pedig maszek dokija volt anyunak, szóval pénzelte. Már nem is tudom, hány éve mesélte ezt el anyu, talán amikor az első lányomat vártam, de nagyon bennem maradt ez a dolog, nem tudom miért:)
Én mondjuk még nem találkoztam a Misával. De a Kornél az tényleg "nagy" a szakmában:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!