Kaptatok ti is könyv küldős játékhoz levelet? Csak mi nem kapunk könyvecskét vagy máshol sem foglalkoznak vele?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor 1 kisgyereknek küldesz könyvet és 6 levelet 6 kisgyereknek, a végén pedig nektek küldik a könyvecskét. Felháborodtam rajta. Miért nem lehet játszani ilyet?2009. szept. 10. 11:38
1/9 anonim válasza:
Igen, mi is elküldtük annak rendje és módja szerint, ám egy darab könyvet nem kaptunk... Hát, gondolom ez a magyar mentalitás és hozzáállás...
2/9 anonim válasza:
Mi is csak várunk és várunk,de semmi.Több mint 1 honapja küldtük körbe a leveleket és küldtünk 1 könyvet az adott kisgyereknek,de még mi sem kaptunk semmit.
3/9 anonim válasza:
Mi az ígért 36 könyvből 6-ot kaptunk. Hozzátok képest ez is jó arány....
5/9 anonim válasza:
Én pont ezért dobtam ki rögtön kukába az összes ilyen levelet, vagy visszaadtam. Mert tudtam, hogy ez lesz belőle. Én becsületesen küldtem volna, és visszafelé? Gyanítom, nem kaptam volna semmit!
6/9 anonim válasza:
Ki pontozta le az összes válaszadót?????
7/9 anonim válasza:
Ugyan így jártam én is , annak is örültem volna ha csak pár könyvet kapok vissza, de egyet sem kaptam. A legtöbb embert ennyire nem érdekli ezek szerint.
8/9 A kérdező kommentje:
Már hónapok óta várjuk a könyveket, de egy sem jött. A 6 akkor az jó arány :)
Jut eszembe, biztos olyan pontozta le a válaszaitokat, aki nem küldött könyvet.
2009. szept. 10. 18:42
9/9 anonim válasza:
Én 1 éve várom a könyveket...egy sem jött... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!