Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez a furcsa érzés?

Mitől lehet ez a furcsa érzés?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 10:26
 1/7 A kérdező kommentje:

Olyan érzékeny a mellbimbóm, de nem tudom, mitől! Nem fáj csak érzékeny ... főleg mikor leveszem a melltartót ... mikor hozzáér valami, akkor érzem ... nem kellemetlen, csak olyan furcsa ... nem is tudom rendesen megfogalmazni, hogy mit érzek ... nem ég, de mintha mégis.

Köszönöm!

2009. szept. 10. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesség első heteiben volt így.
2009. szept. 10. 10:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem semmi tünetem nincs az ég világon ... csak ez most olyan furcsa.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy PCOS-em van ... kezelnek, de elég összevissza a ciklusom. Hat hete azt mondta a doki, hogy most hagyjak el minden gyógyszert, s csak pihenjek ... akkor voltam a ciklusom 3.hetében, s az egy héttel előtte elvégzett uh szerint egyáltalán nem volt peteérésem ... s azóta várom a menszim, annak az előjele is lehet?

Félre ne értsd ... szeretnénk babát, ezért is kezelnek ... csak ilyenkor az ember bizonytalan.

2009. szept. 10. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is a terhesség első jelei között volt ez.Annyira fájt,hogy nem lehetett hozzáérni.
2009. szept. 10. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom: mindhárom terhesség első napjaiban ezt figyeltem meg:))
2009. szept. 10. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Én csak ezzel a tünettel vettem észre, hogy babát várok, eltartott a 13.hétig, majd újra előjött a 32.héten. Más tünetem nem volt. Csinálj egy tesztet, az a tuti! :)

Szorítok!!! :))

37hetes pocis

2009. szept. 10. 15:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Hmm ... hát köszönöm szépen, már gondoltam rá én is ... de félek egy kicsit. Már egy éve csak azt hallom, hogy nincs peteérés, ez a hónap sajnos kimarad.

...

Köszönöm, hogy leírtátok, mit éreztetek!

Szép estét!

2009. szept. 10. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!