Hogyan zajlik a 20 hét feletti abortusz?
Szia!
Én 21 hetesen vetéltem el. Nekem azt mondták a kórházban, hogyha elfolyik a magzatvíz, akkor az ilyen idős baba nem marad életben. Nálam is így volt. De egy jó tanácsot had adjak. Nekem azt tanácsolták, hogy ne nézzem meg, mert akkor többet nem akarok majd gyereket. Megfogadtam a tanácsot. Nem néztem meg, de nekem még agy is elég nehéz a továbblépés, pedig már 6 hónapja volt. Még így se szeretnék gyereket. Ez csak jó tanács.
Nekem nem indítottak, de valószínűleg fogsz kapni oxitocint, hogy legyenek fájásaid. Meg kell szülnöd. Nekem életem legszörnyűbb emléke. Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan privátot!
Szia!
Nagyon sajnálom.
Ha szeretnéd, meg tudom adni egy gyászcsoportot is vezető dúla email címét, nagyon sokat tudna segíteni szerintem. Perinatális gyász a szakterülete.
Szia!
Nagyon sajnálom. Meg kell szülnöd. Ez nagyon meg fog viselni Téged, így én is azt ajánlom, hogy keress gyászcsoportot, illetve olvass előtte róla. Akár Singer Magdolna Áldatlan állapot című könyvét, nagyon hasznos.
Van még egy másik opció is, erről nem nagyon szoktak tájékoztatni az orvosok, mert kb hülyének nézik azt, aki ezt szeretné: megvárod, míg a baba magától hal el. Tehát nem írsz alá kérvényt az abortuszról (sokan ettől kattannak be, hogy ők kérték a baba halálát, pedig csak siettettek egy körülményt), hanem hagyod, hogy elkezdődjön a folyamat. Szebben, méltósággal tudod elbúcsúztatni és elbúcsúzni tőle.
Ehhez ajánlom neked Benedek történetét: www.balintbenedek.blogspot.hu
De akárhogy is lesz, én azt ajánlom, hogy nézd meg, búcsúzz el tőle, temessétek el. Könnyebb lesz nektek tőle. És ennek a parányi életnek, gyermeketeknek is lesz egy talpalatnyi helye a szívetekben, az emlékezetekben, egy helye, ahova a testvére kimehet tiszteletet adni neki.
Veled vagyok lélekben, igen-igen kemény ez most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!