Tényleg mindenki mérgezőnek tartja a csapvizet?
Válaszoltam az alábbi kérdésre és most megdöbbenve látom, hogy a válaszom agy hasonló válasszal együtt 0%-os. Miért? Nem értem. Nem érdekel a pontozósdi, több mint 500 kérdésre válaszoltam már, az én átlagomat ez úgysem befolyásolja, de nem tudom ésszel felfogni, hogy hogy lehet még a nyelvannal kötözködős válasz is hasznosabb, mint az, amit írtam. Tényleg senki más nem ad csapvizet a gyerekének rajtunk kívül? Olvasd el és segíts megérteni. Köszi!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Esküszöm nem látom, hogy bárki 0%-os lenne. Pedig én is válaszoltam rá...
Én is csapvizet adok, nem normális az, aki bevesz ilyen hülyeséget, hogy csak az ásványvíz a jó, meg a Maggi kocka répa helyett.
Elolvastam, de nem tudom mi a problémád?
Hányadik író voltál? Nem 0%-os válasz nincs.
Az ásványvíz sem jó, mert nagyon magas az oldott ásványianyag tartalma.
Én csapvízet adok a gyereknek.
6 hóig kapott jana babavizet, majd 8 hóig forraltam a csapvizet utána meg sima csapvíz.
De ő anyatejes volt, tehát tápszert vagy ilyesmit nem is kapott amihez sok víz kellett volna.
Azoknak, akik nem találják a 0%-ban haszos válaszokat:
A kérdés és a válaszok között van egy pipálható mező a következő felirattak: Szeretnéd a nem hasznosnak bizonyult válaszokat is látni? Ezt kell kipipálni és már elő is tűnnek.
A nem hasznos válaszok ugyanis nem látszanak első körben. Logikusan úgy gondolják a szerkesztők, hogy a nem hasznos, az nem hasznos, ezért meg sem jelenítik, csak külön kérésre.
Ilyen alapon levegőt se vegyen az ember, mert abban is sok a mérgező anyag...
Én 8 hónapos koráig forraltam, azóta sima forralatlan csapvizet adok a kisfiamnak. Meggyőződésem, hogy éppen a túl "steril" környezetben nevelt, baciktól és káros anyagoktól mentesített gyerekek lesznek később betegesebbek.
70%-osat sem találok!!!!
Hányadikat írtad??????????????????????
Az én fiam 15 hós és csapvizet is szokott inni.Én szinte csak azt iszom,és makk egészséges vagyok!(utálom a sok pille palackot)
Ráadásul nem hiszem,hogy a felbontott ásványvíz amit nem fogyaszt el az ember hanem az üvegben marad,az nem tartalmaz-e sok bacit!Mert ugye azok főként az oxigén hatására szaporodnak!és melyik az a gyerek/felnőtt aki megiszik egyszerre egy üveggel?
Ja és az oviba is ha szomjas lesz csapvizet fog kapni!
Szerintem senkinek semmi baja nem lesz tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!