Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg mindenki mérgezőnek...

Tényleg mindenki mérgezőnek tartja a csapvizet?

Figyelt kérdés

Válaszoltam az alábbi kérdésre és most megdöbbenve látom, hogy a válaszom agy hasonló válasszal együtt 0%-os. Miért? Nem értem. Nem érdekel a pontozósdi, több mint 500 kérdésre válaszoltam már, az én átlagomat ez úgysem befolyásolja, de nem tudom ésszel felfogni, hogy hogy lehet még a nyelvannal kötözködős válasz is hasznosabb, mint az, amit írtam. Tényleg senki más nem ad csapvizet a gyerekének rajtunk kívül? Olvasd el és segíts megérteni. Köszi!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2009. szept. 9. 21:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagyon be vannak hülyítve, ennyi. Én a fiamnak születése óta csapvizet adok, pici korában persze forralva, 10 hónapos kora körül meg már nem is forraltam. És sosem volt tőle semmi baja. Én is azt ittam egész életemben, és teljesen egészséges vagyok. Pedig mi aztán a sokat szidott pécsi vizet isszuk. Ez a mérgező csapvíz duma úgy ahogy van, hülyeség. Arra megy ki a játék, hogy az emberek minél több pénzt költsenek, ennyi.
2009. szept. 9. 22:00
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm nem látom, hogy bárki 0%-os lenne. Pedig én is válaszoltam rá...

Én is csapvizet adok, nem normális az, aki bevesz ilyen hülyeséget, hogy csak az ásványvíz a jó, meg a Maggi kocka répa helyett.

2009. szept. 9. 22:02
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam, de nem tudom mi a problémád?

Hányadik író voltál? Nem 0%-os válasz nincs.

2009. szept. 9. 22:03
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ásványvíz sem jó, mert nagyon magas az oldott ásványianyag tartalma.

Én csapvízet adok a gyereknek.

6 hóig kapott jana babavizet, majd 8 hóig forraltam a csapvizet utána meg sima csapvíz.

De ő anyatejes volt, tehát tápszert vagy ilyesmit nem is kapott amihez sok víz kellett volna.

2009. szept. 9. 22:05
 5/22 anonim ***** válasza:

22.03 és 22.05 vok

Itt egy link, érdemes elolvasni!

[link]

2009. szept. 9. 22:07
 6/22 A kérdező kommentje:

Azoknak, akik nem találják a 0%-ban haszos válaszokat:

A kérdés és a válaszok között van egy pipálható mező a következő felirattak: Szeretnéd a nem hasznosnak bizonyult válaszokat is látni? Ezt kell kipipálni és már elő is tűnnek.

A nem hasznos válaszok ugyanis nem látszanak első körben. Logikusan úgy gondolják a szerkesztők, hogy a nem hasznos, az nem hasznos, ezért meg sem jelenítik, csak külön kérésre.

2009. szept. 9. 22:12
 7/22 A kérdező kommentje:
Hoppá! Most megnéztem a kérdést újra és már 70%-ban hasznos a válaszom. Szóval akkor ezért nem találjátok a 0%-ost! Köszi a támogatást! Most kicsit megnyugodtam.
2009. szept. 9. 22:15
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alapon levegőt se vegyen az ember, mert abban is sok a mérgező anyag...

Én 8 hónapos koráig forraltam, azóta sima forralatlan csapvizet adok a kisfiamnak. Meggyőződésem, hogy éppen a túl "steril" környezetben nevelt, baciktól és káros anyagoktól mentesített gyerekek lesznek később betegesebbek.

2009. szept. 9. 22:23
 9/22 anonim ***** válasza:
67%

70%-osat sem találok!!!!

Hányadikat írtad??????????????????????

2009. szept. 9. 22:32
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 15 hós és csapvizet is szokott inni.Én szinte csak azt iszom,és makk egészséges vagyok!(utálom a sok pille palackot)

Ráadásul nem hiszem,hogy a felbontott ásványvíz amit nem fogyaszt el az ember hanem az üvegben marad,az nem tartalmaz-e sok bacit!Mert ugye azok főként az oxigén hatására szaporodnak!és melyik az a gyerek/felnőtt aki megiszik egyszerre egy üveggel?

Ja és az oviba is ha szomjas lesz csapvizet fog kapni!

Szerintem senkinek semmi baja nem lesz tőle!

2009. szept. 9. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!