Babakocsira napernyő vagy elég a nyári kupola, vagy előbbre hajtható kupola?
Figyelt kérdés
Sport kocsi vásárlás előtt állok, nem tudom legyen-e szempont a nyári kupola, vagy jobban járok, ha veszek egy naptetőt vagy napernyőt, bár tavaly nem jött az be.2013. febr. 23. 19:00
1/5 anonim válasza:
Nekem egyik sem volt, ki lehetett bírni így is. De azért egy napernyőnek örültem volna!
3/5 anonim válasza:
Mi is port kocsi vásárlás előtt állunk és nagyon valószinű, hogy nyári kupolát fogunk venni.
Szerintem jó találmány.
4/5 anonim válasza:
Szia! Én annak idején vettem a babakocsira fényvédős napernyőt. Arra hajtottam, amerről épp sütött a nap. A nyári kupolában nincs tapasztalatom. Üdv.
5/5 Jégtánc válasza:
Napernyő volt mind 3 gyermekemnél,praktikus volt meg még mindig az, mert arra fordítom ahonnan süt a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!