Apává válni 40 évesen vagy afölött? Vélemények? Érvek? Ellenérvek?
szia! a férjem 41. volt, mikor megszületett a kisfiunk. első gyerek. igaz, ő semmit sem sietett el, már elmúlt 30, mikor megismerkedtünk, 36 éves volt az esküvőnkkor. (első -és remélem utolsó- házasság mindkettőnknek).
úgy látom, nagyon jó apa lett belőle. megérett rá, felelősen gondolkodik, nagyon jó a kapcsolata a fiával. most a kislányunkat várjuk :)
én nagyon örülök, hogy így alakult. egyébként a férjemet sokkal fiatalabbnak szokták nézni, mint amennyi és szerintem belül fiatalabb is :)
nálunk a házban lakik egy 45 éves kispapa (2 hónapos a fia), tiszta ősz az ürge, szerintem nagyon nevetséges a babával együtt. olyan, mintha az unokája lenne.
ha azt nézzük, hogy MO.-on a férfiak átlagéletkora 67 év (sokan ennél hamarabb meghalnak!), akkor ki lehet számolni, hogy meddig lesz apa a gyereknek...
az én férjem 29 évesen lett apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!