Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mi az első, ami eszébe...

Kinek mi az első, ami eszébe jut a "Dávid" névről?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 09:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, kedves 19-es, úgy tűnik, nem tudsz szöveget értelmezni.

Én nem adnám a gyerekemnek a Dávid, Ráhel, Sámson, Kajafás, stb. neveket, ahogy az Abdul, Aballah, Seherezádé neveket sem, sőt Dzsennifer, Dzsordzsó, Ludmilla, Polixenit sem. Ez talán szörnyű sokaknak, sajnálom, de azzal tisztában kell lenni, hogy legtöbbször a zsidók, zsidó neveket választanak, mert ez természetes. Tehát egy zsidó nevet hallva engedje már meg a világ, hogy arra asszociáljak, hogy valszeg az illető zsidó származású. Aki agyilag ott tart, hogy valakinek a származása tabutéma, azt sajnálom, járjon el többet otthonról.

2013. febr. 24. 19:35
 22/30 anonim ***** válasza:
Kedves 21-es! A dávid elég gyakori név, a 4. vagy 5. leggyakoribb, nézz csak utána... nem gondolnám hogy akkor már tuti zsidó is az illető... azért van különbség azok között a nevek között amiket mellette felsoroltál nem gondolod? pfff
2013. febr. 25. 15:55
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
nem, nem gondolom. nekem csak zsidó ismerőseim viselik a dávid nevet, na bumm.egyetértek a kérdező anyukájával.
2013. febr. 25. 16:44
 24/30 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 10 Dávid ismerősöm van, az összes roma, kicsit sem zsidók.
2013. febr. 25. 16:46
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
mindenkinek szíve joga, hogy olyan eredetű nevet adjon a gyerekének, amilyet akar (az enyém pl ógörög), de ha zsidó nevet ad, ne csodálkozzon, ha néhányan majd egyből feltételezik (mindenféle előjel nélkül, ezt az értetleneknek mondom megint), hogy zsidó származású. ez azért nem olyan bonyolult.
2013. febr. 25. 16:47
 26/30 anonim ***** válasza:
24 jó kis ismerettségi köröd lehet..:)
2013. febr. 25. 16:48
 27/30 anonim ***** válasza:
Akkor leírom: a környék óvodásai az elmúlt kb. 5 évben az a jó kis ismeretségi kör...és igen, roma fiúk, nem zsidók!
2013. febr. 25. 16:50
 28/30 anonim ***** válasza:
:) igen, a cigányoknál is nagyon elterjedt név. azt pedig nem tudhatom, hogy egy nyóckerületi jaszkari ír, vagy egy tüneményesen kedves óvónéni.
2013. febr. 25. 16:54
 29/30 anonim ***** válasza:

Értem! Tehát akkor szerinted ma Magyarországon minden 4. fiúgyermek zsidó, mert Dávidnak hívják.

Te milyen nevetséges vagy.....

Én meg akkor nyilván görög származású vagyok, hiszen Katalin a nevem :D Zseni vagy!

2013. febr. 25. 21:52
 30/30 anonim ***** válasza:
az öcsém :)
2013. máj. 4. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!