Kinek mi az első, ami eszébe jut a "Dávid" névről?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 09:20
1/30 anonim válasza:
Nekem tetszik. Vannak Dávid ismerőseim, mind jó fej :)
2/30 anonim válasza:
Nekem az óvodás és kisiskolás kori szerelmem :-) Egyébként pedig szerintem szép név, csak vidám dolgok jutnak eszembe róla :-)
3/30 anonim válasza:
Nekem az unokaöcsém! Amúgy is szeretem ezt a nevet!
4/30 anonim válasza:
Nekem az unokatesóm. Amúgy nem rossz név, de nekem annyira nem tetszik.
5/30 anonim válasza:
Kedves név. Tetszik, csak tucatnév lett ez is sajnos :(
6/30 anonim válasza:
Miért fontos, hogy "tucatnév"? Nem hiszem, hogy hajtani kell arra, hogy betűznie kelljen minden irodában, hogy is hívják, mert sosem hallani az adott nevet sehol. A Dávid szép név.
7/30 anonim válasza:
Azért fontos, h tucatnév-e vagy sem, mert szólsz a játszótéren, és még öten odafordulnak.
Nem azt mondtam, h adjon neki egy kimondhatatlan nevet, hanem azt h -SZTEM - sok van belőle. Érthető így?
8/30 anonim válasza:
Egy kedves ismerősöm jut eszembe és az imádott kutyám,mert így hívják,becézve Dafi.
9/30 anonim válasza:
a férjem :)
én szeretem ezt a nevet, nagyon szép!
10/30 anonim válasza:
Nem érdekel, mennyi van belőle a játszótéren. Ne a játszótéri nevek döntsék el, milyen névvel éli le az életét a gyerekem! Annyian néznek oda, ahányan akarnak. SZERINTEM nem fontos. Érthető így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!