A gyes 3. évére nem "fordultatok be" egy kicsit?
Figyelt kérdés
Lassan a 3. éve vagyok itthon a kisfiammal. Természetesen megyek boltba, ide-oda ügyet intézni, főzök mosok takarítok. Mégis sokszor gondolkoznom kell szavakon, mert nem jut eszembe amikor beszélek más emberekkel. Vagy ez már a szenilitás? Tiszta hülyének érzem magam.2009. szept. 9. 15:44
1/4 anonim válasza:
Én 1 éve vagyok itthon,előtte elég sok különféle emberrel alálkoztam nap mint nap és ugyanez a problémám,én is keresem a szavakat.Én tavasszal megyek angolra,hogy képezzem magam,féláron van Gyed-Gyesen lévőknek,aztán féláron kinéztem 1 másikat is.
Fejts keresztrejtvényt,áll.az jó.2 évesen meg remélem felveszik bölcsibe és megyek vissza dolgozni.
2/4 anonim válasza:
Én 7 éve vagyok itthon a gyerekekkel.Élvezem,nem fordultam be,rengeteg mindent csinálok mellettük,sokfelé járunk,havonta megyünk könyvtárba,én nagyon szeretek olvasni,hangoskönyvet hallgatok,mindenféle kreatív dolgot csinálgatok,rejtvényt fejtek,piacra járunk,befőzök,stb...Van aki nem bírja,van aki igen,ez emberfüggő.
3/4 A kérdező kommentje:
és van munkahelyed? Csak azért kérdezem, mert akinek olyan munkája van amit szeret is csinálni, az szokott hiányozni egy picit.
2009. szept. 9. 20:37
4/4 anonim válasza:
Első vagyok,nekem nagyon hiányzik a munka.Én szerettem azt amit csinálok.Jelen pill.-ban nincs annyi pénzünk,hogy mindig menjek valahova(így is megyünk barátokhoz)nyaralni,meg végképp nem tudunk,mivel felújítjuk a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!