Most gyeden vagyok, szeretnénk kis testvért, ha sikerül gyed után elmehetek táppénzre ha nem igényelek gyest, vagy mit csináljak? Nem lesz gond, hogy már 3hónaposan megyek táppénzre?
Figyelt kérdés
Vagy mit csináljak?Nem lesz gond,hogy már 3hónaposan megyek táppénzre?A munkahelyemre mikor szóljak az új terhességről?2008. jún. 6. 19:11
1/2 anonim válasza:
Kérdezz meg inkább egy könyvelőt, aki naprakészen vágja a 2008-as új módosításokat! Egyébként szerintem 1 hónapra visszamennék, mert kötelesek visszavenni, és úgy tudom hogy védve vagy 1 hónapig, és ezután mennék táppénzre. Ez mind csak feltételezés, és utána kell járj! Vagy könyvelőt kérdezz, vagy személyesen menj be az OEP-hez, és érdeklődj, hogy hogyan járnál a legjobban. Egy másik kismama is beszívta a második gyerekkel, csak fele annyit kapott mint az elsőnél. Bizonyos új szabályokkal nem számolt, tehát kérd szakember segítségét, és ne a kismamákat kérdezd!
2/2 anonim válasza:
Igen járj utána,mert én sem jártam jól :(((
Első gyerekemnél majden max.gyedet kaptam,azt hittem ezzel megyek majd tovább. DE! Mivel Gyed után volt 3hó gyes (mellette fiz.nélk.szabin voltam) így megint az utolsó év átlagát vették,így hihetetlenül kevés lett a második gyerkőcre a gyedem. Állítőlag,ha gyed alatt születik a másodikallor viszont ugyanazzal mész tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!