Gratuláltak iwiw-en az ismerősök?
Gondolom, amikor megszületett az első (vagy a második) babád, te is raktatál ki képeket Róla iwiw-en. Mennyire jellemző, hogy gratulálnak az emberek? Vagy a többség le se tojja? (már bocsánat)
számadatot is írhattok
szia!
Első baba . Sokan gratuláltak, még olyanok is, akiket rég nem láttam.Főleg ugyanilyen családosok, mint mi. Asszem 15en biztos írtak, vagy kommentálták a képet!
Szia!
nekem elég sok ismerősöm van iwiwen, de alig írtak páran, csak azok, akikkel valaha nagyon jó barátságban voltam. 4-5en voltak talán. azóta eltelt 10 hónap, azóta sem nőtt a számuk.
nagy számok törvénye alapján, valószínű sokan látták. Mert a többség napi szinten nézi az iwiw-et. És van egy új funkció: ismerősök friss képei, ezért nem kell végignézni az egészet.
Tehát, ha 200 emberből csak 100 olyan van aki megnézte ezt a fület és csak 50-nek tűnt fel az új kép. (de most ezt eléggé sarkítva írom) Akkor abból az ötvenből csak 3-nak jutott eszébe írni.
Persze akikkel tartom a kapcsolatot azokkal nyilván nem ott kommunikálok.
nem írtam, hogy azt gondolom, hogy irigyek
ja: nem akadtam fenn, csak kíváncsi vagyok mások ez irányú tapasztalataira.
mint látom van ilyen is, olyan is.
Nekem sokan gratuláltak, sőt a szülésem napján is rengetegen kérdezősködtek az üzifalon, hogy tud-e már valaki valamit rólunk:)Jó volt visszaolvasni. Indított szülés volt túlhordás miatt, reggel kiírtam, hogy akkor én ma megyek szülni :)))
Szóval nekem jók a tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!