Miért van kiszáradva a mellbimbóm körül?
Szia! Nekem is ki volt száradva és hámlott. Ajánlom neked a BABA testápolót (nagyon száraz bőrre, hipoallergén) 2 nap alatt rendbehozott:) A pocit is azzal kenem, azóta az sem száraz:)
Boldog babavárást!
2lányos 29hkm.
Nekem is ki volt száradva, aztán elmúlt:) Ez természetes szerintem.
Testápolóval+baba olajjal kell kenni minden nap.
A hormonok és mert készül a szoptatásra. Nekem is iszonyatosan fáj de ne aggódj ez természetes. Ja, és fog az jobban fájni...:(
1-es.
A szülés mellett eltörpül a cicifájás:D
Hú, nekem már sokszor úgy kinyomja magát, hogy azt hiszem a hasamon keresztül kisétál:D
Érdekes, hogy ezt a babát éreztem meg legkésőbb, a 19. héten kezdtem el érezni. Apa 20 hetesen érezte először. 22 hetesen először éreztem csuklani:)
Most már nagyon aktív, egész nap ébren van éjjel pedig alszik velem. Nagyon jó baba:) Sokszor olyan erőseket üt a hólyagomba, hogy egy kicsit bepisilek:D A gyomromban pedig érzem, ahogy "gyalogol". Nagyon jó érzés:D
Biztosan észre fogod venni. Ütemes kis rángásokat érzek olyankor:) Van hogy 10 percig csuklik, nagyon aranyos, de nem nagyon szeretem érezni, mert ugye nekem sem jó, ha csuklok. Szóval gondolom neki sem lehet olyan jó érzés. De ez csak az én hülyeségem:D
Kisfiú lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!