Anita112 kérdése:
Mitől fáj már egy jó ideje a mellbimbóm? Majd hónap végén 22e után kell hogy megjöjjön.
Figyelt kérdés
néha annyira rossz ha hozzá ér valami és már egy hete biztos hogy érzékeny és néha fáj2010. jún. 17. 10:28
1/4 anonim válasza:
Nekem akkor fájt így, amikor terhes voltam. Bár csak akkor kezdett fájni ennyire, amikor már a 4. hét körül voltam. Szerintem csinálj egy tesztet, lehet, hogy már babás vagy. Előző mensid rendesen volt meg? Nem tért el valamennyire a szokásostól?
2/4 A kérdező kommentje:
rendesen meg volt az előző bár egy picit késett(2 nap) semmi extra nem volt
2010. jún. 17. 10:37
3/4 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt terhességem elött. Elötte hónapban volt a mellem nagyon érzékeny, akkor azt hittem babás vagyok pedig nem. Következő hónapban jott össze semmi tünettel.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Szerintem várj 5 napot legalább azzal a teszttel, ha nem akarsz görcsösen tesztelgetni... 5 nap múlva egy HCG érzékeny teszt biztosan ki fogja mutatni. Halvány csík lesz majd az erős mellett, erre számíts majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!