Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmondanád a párodnak, ha...

Elmondanád a párodnak, ha elvetélnél egy korai terhességet?

Figyelt kérdés
'Pár' alatt azt a fiút értsd, akivel régen jártál, még mindig szereted őt és most ismét 'találkoztatok'.. :/
2013. febr. 21. 20:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Persze hogy tudom, nem kenem rá egyáltalán csak nem ártana figyelmeztetni, hogy az övé a 'jólbevált' módszer nem minden esetben válik be... Tudom, hogy az én hibám is, de én elejétől fogva nem bíztam ebben a "védekezési módszerben", ő pedig teljesen el van tévedve mert tényleg azt hiszi, hogy tutira megy így. Nem vetettem el, dehogyis, nagyon nem vagyok abortusz párti. Csak pozitív volt a teszt, késett meg mindenféle tünetem volt, aztán elkezdtem vérezni és...ennyi kb..
2013. febr. 21. 22:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen igen, értem amit mondasz. Én is erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy mondd el neki, legalább azért, hogy máskor húzzon kotont. Mert bizony a pasik meg vannak róla győződve, hogy ők aztán nagyon f.szűk, és tuti kihúzzák időben. Aztán lehet, hogy csináltak már pár gyereket, csak a nő sem szólt róla...
2013. febr. 21. 22:11
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen! De az ilyesmit mégis élőben kell "tálalni", igaz? Most hiába küldök neki MMSt egy pozitív terhességi tesztről..
2013. febr. 21. 22:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Élőben, igen. De tényleg mutasd meg a tesztet is, mert úgy sem fogja elhinni.
2013. febr. 21. 22:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Sőt, szerintem először csak a tesztet add a kezébe. Aztán mikor szívrohamot kapott, akkor mondd el neki hogy "mázlija" van, mert bizony elvetéltél. De lehet legközelebb nem lesz ekkora "mázlija".

(Mert feltételezem nem akar még gyereket. És ő lett volna a legeslegjobban felháborodva, ha meg akartad volna tartani).

2013. febr. 21. 22:17
 16/21 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? o.O
2013. febr. 21. 22:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Olyan halvány az a pozitív, szerintem nem is fogja meglátni mert ehhez csak a nők értenek. :))

22 leszek márciusban, miért?

2013. febr. 21. 22:20
 18/21 anonim ***** válasza:

A spontán vetélés általában a természetes kiválasztódás folyamata, amelyben egy fogyatékos magzat még kifejlődése előtt elhal (a fogyatékosságot környezeti ártalmak, a méhbe való sikertelen beágyazódás, fejlődési rendellenesség, fertőzés, baleset, stb. okozhatja).

Sok vetélés észrevétlenül zajlik le, szinte észre sem vehető maga a terhesség, csupán a szokatlanul erős, görcsös menstruáció jelezheti a spontán vetélés lezajlását. a terhességek 40%-a vetéléssel végződik, és az anya sokszor észre sem veszik, mert csak annyi jele van, hogy késett pár napot a menzesz.

tehát lehet hogy ez történt veled! nem kell ezt ilyen nagy dobra verni, pláne hogy amúgy is ilyen kesze kusza a kapcsolatotok. a korodat azért kérdeztem, mert ez így ebben a formában nekem kicsit gyerekesnek tünik!

2013. febr. 22. 14:07
 19/21 anonim ***** válasza:

"nem kell ezt ilyen nagy dobra verni"

Azért nem árt megmondani a pasinak, hogy az őáltala tökéletesnek hitt védekezési módszer egy kalap szar.

2013. febr. 22. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:
ahogy a sex úgy a védekezés is 2 emberen múlik! hiába mondja nekem a pasi hogy ídőben kihúzza, ha én meg azt mondom akkor be sem teszed!
2013. febr. 22. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!