Elmondanád a párodnak, ha elvetélnél egy korai terhességet?
Sőt, szerintem először csak a tesztet add a kezébe. Aztán mikor szívrohamot kapott, akkor mondd el neki hogy "mázlija" van, mert bizony elvetéltél. De lehet legközelebb nem lesz ekkora "mázlija".
(Mert feltételezem nem akar még gyereket. És ő lett volna a legeslegjobban felháborodva, ha meg akartad volna tartani).
Olyan halvány az a pozitív, szerintem nem is fogja meglátni mert ehhez csak a nők értenek. :))
22 leszek márciusban, miért?
A spontán vetélés általában a természetes kiválasztódás folyamata, amelyben egy fogyatékos magzat még kifejlődése előtt elhal (a fogyatékosságot környezeti ártalmak, a méhbe való sikertelen beágyazódás, fejlődési rendellenesség, fertőzés, baleset, stb. okozhatja).
Sok vetélés észrevétlenül zajlik le, szinte észre sem vehető maga a terhesség, csupán a szokatlanul erős, görcsös menstruáció jelezheti a spontán vetélés lezajlását. a terhességek 40%-a vetéléssel végződik, és az anya sokszor észre sem veszik, mert csak annyi jele van, hogy késett pár napot a menzesz.
tehát lehet hogy ez történt veled! nem kell ezt ilyen nagy dobra verni, pláne hogy amúgy is ilyen kesze kusza a kapcsolatotok. a korodat azért kérdeztem, mert ez így ebben a formában nekem kicsit gyerekesnek tünik!
"nem kell ezt ilyen nagy dobra verni"
Azért nem árt megmondani a pasinak, hogy az őáltala tökéletesnek hitt védekezési módszer egy kalap szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!