Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok az Oven névhez?

Mit szóltok az Oven névhez?

Figyelt kérdés

2013. febr. 21. 17:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Magában az Owen név jól hangzana, még Oven alakban is tetszene nekem. De az Oláh Oven tényleg elég borzalmas.

Biztos hogy mássalhangzóval kezdődő nevet választanék keresztnévnek. Balázs, Kristóf, Viktor, Bence, Marcell vagy ha ritkábbak tetszenek Mirkó, Bercel, Félix, Nesztor, Nikosz, Titusz, Vitus.

2013. febr. 22. 07:37
 12/12 zabmester ***** válasza:
76%
Nekem két problémám van ezzel a névvel. Az egyik az, hogy az eredeti alakja (Owen) és a fonetikus alakja (Oven) teljesen mást jelent, nekem rögtön a sütő ugrott be. A másik, hogy így az én fülemnek nem is hangzik szépen. Angolosan ejtve (természetesen eredeti alakban, w-vel) egy szép név, de nyilván senki nem fogja úgy ejteni, erre a magyar ember szája nem áll rá automatikusan, na meg nem is lenne elvárható.
2013. febr. 22. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!