Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok az Oven névhez?

Mit szóltok az Oven névhez?

Figyelt kérdés

2013. febr. 21. 17:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem tetszik.Egyébként angolul az oven sütőt jelent.Még sohasem hallottam,de elsőre el se tudtam dönteni,hogy fiú v.lánynév. Inkább fiúra tippelnék.
2013. febr. 21. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Milyen vezetéknévhez?A játszótérre ahová járunk,szokott jönni egy kisfiú,őt így hívják.Mondjuk ő Owen,apukai afrikai.Szerintem egy teljesen magyar kisgyereknek fura ez a név.
2013. febr. 21. 17:22
 3/12 A kérdező kommentje:

Vezeték nevünk Oláh...magyarok vagyunk...

Fiú név, eredetileg Owen, de ez magyaroknak csak Oven lehet.

2013. febr. 21. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Édes Istenem.... Nincs elég szép MAGYAR név?????????????? Vagy legalább magyarosabb, Magyarországon használt???

Oláh Oven... No comment.. Ne haragudj... De ezt szólom hozzá..

2013. febr. 21. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Most el kezdtem gondolkodni, mi passzolhat a vezetéknévhez, elsőnek a Nándor ugrott be. Szerintem az pl illik és szép is. Amúgy is, csomó alliterálós név nem hangzik jól, előbb néztem az "O" betűsöket: Ond, Oros - onnan ezek esetleg, de engem spec zavarni szokott, hogyha egy név alliterál. Amúgy is, ezeknél is vannak sokkal szebbek, na!!:)
2013. febr. 21. 17:46
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

miért nem lehet magyar tisztességes nevet adni annak a szegény gyereknek..

most komolyan olvasd már el még a hangzása is rossz:

OLÁH OVEN... na ne....

2013. febr. 21. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Oláh Oven??? Ugye ezt te sem gondolod komolyan??? Még viccnek is rossz!!!

Kezd egyre inkább az az érzésem lenni hogy az utóbbi években a kismamák kezdenek megzakkanni! Néhányan olyan "csuda szép",meg ritka különleges nevet akarnak adni a gyereküknek mintha szegény attól minimum atomtudós lenne! Mert ha valaki Józsika lesz az tuti árkot ás......

2013. febr. 21. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Le leszek én is pontozva de nem bánom...a férjem csak ennyit mondott mikor felolvastam neki Nomen est Omen....Hát én is csak ennyit tudok mondani:DDD Kiszúrás a gyerekkel és tényleg sütőt jelent, ami az angol név az ugye Owen lenne de az meg magyar névjegyzékben nem lehet.
2013. febr. 21. 18:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Oké le beszéltetek róla, ez tényleg elég gáz :S
2013. febr. 21. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Na már megérte megkérdezned! :)

Nagyon jól döntöttél szerintem!!!

2013. febr. 21. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!