Anyukák! Mi az, amit a legjobban hiányoltok a "régi" (gyerekmentes) életetekből?

A plázázás, hogy nyugodtan bemenjek mindenhova, fel próbáljam, ami tetszik. Most csak berohanok, ha valami megtetszik, és szükség van rá, megveszem, aztán otthon megpróbálom, és ha nem jó, kicserélem. De elfáradok fél óra plázázástól.
Hiányoznak a keddi kávézások a barátnőmmel. Már nem megy ugy a szervezés, 2 havonta találkozunk max. :(
Hiányzik a vasárnap reggeli lustalkodas, amikor csak ebédelni kellett felkelni. :)

A "ma nem csinálok semmit és kész".
A hétvégén sokáig alvás (bár sose voltam sokáig alvó, nálam az nagy cucc volt, ha 10-ig aludtam, de ma örülnék annak is, ha 9-ig alhatnék).
A gondolok egyet, és megyek valahova, akár az ország másik végébe, ha ott van valami jó buli. Régen de sok ilyen volt... :) Mondjuk mióta megvan a fiam, egyszer mentem el koncertre másik városba, ahogy régen szoktuk, vonattal, aztán reggel az elsővel haza. Hát én akkor kijelentettem, hogy ehhez már öreg vagyok, nem bírok én már hajnalban pályaudvaron ténferegni, aludni meg pláne nem, pedig régen ez lazán ment :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!