Mik azok a lány keresztnevek, amelyektől a hideg is kiráz, mert automatikusan egy plázacica ugrik be róla, egy nyafogós, hisztis, buta lány?
Kérek mindenkit, hogy ne sértődjön meg, ha olyan nevet említ valaki, ami épp a kedvence, vagy így hívják vkiét. Itt kvázi véleményekre vagyok kíváncsi, ami jó esetben eltér, mert attól vagyunk emberek. És arra is kérlek titeket, hogy csak a kérdésre válaszoljatok, tehát ilyen válaszok, hogy "nekem nincs ilyen" ne érkezzenek.
Köszönöm!
Henrietta! Nem a plázacica mivolta miatt,egyszerűen a hideg ráz tőle!
De ami még nem tetszik Kitti,Zoé,Kíra,Kiara,Orsolya,és a szappanoperákra hajazó nevek.
Az olyan nevek, amik majdnem ugyanazok, mint a névnek a fiú megfelelője, pl. Marcella, Árpádina, Arnolda, Martina.
Az olyanokat is utálom, mint pl: Ajándék, Aranyos, Napsugár, Málna, Balzsam, Barack, Búzavirág, Eperke, Hófehérke, Kandida, Szamóca, Őzike, Tavasz, Tűzvirág.
Na meg persze ezeket a "szépségeket" is nagyon "kedvelem": Dezdemóna, Dzsenifer, Britani, Dzsesszika, Dolóresz, Filoména, Manuéla, Naómi, Pandóra, Seherezádé, Zseráldin, Zsüliett és társai.
Lehet, hogy konzervatív vagyok, de nekem ezek már nagyon túlmennek a jó ízlés határán. Persze vannak még hétköznapibb nevek is, amik nem tetszenek, azokon nem vagyok kiakadva, csak nem tetszenek és kész, attól még el tudom őket fogadni.
Plázacica nem nagyon ugrik be egyik névről sem csak így önmagában, bár talán ha jobban belegondolok, akkor a Vivienről igen, de más nem jut eszembe.
Képzeld, nekem is a Dorina név volt tipikusan az a név, amiről egy plázacica ugrott be. Volt egy olyan nevű ismerősöm és totál ellenszenves volt.
Ezek után megismertem a páromat, aki a férjem lett. Ő közölte h. ha lányunk lesz, Dorina nevet akarja neki adni :) Úgyhogy a lányom Dorina lett :)
Hú, van pár ilyen név...
Nikolett, Bíborka, Viktória, Dalma, Berta, Orsolya, Virág.
Aztán vannak nevek, amiktől csak simán kiráz a hideg: Lili, Kíra pl..
De másoknak meg pont ezek a nevek tetszenek. Csúnya is lenne, ha mindenkinek ugyanazok a nevek tetszenének:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!