Pisiszagot mivel lehetne a kanapéból kiszedni?
Figyelt kérdés
Fiam nagyon mélyen aludt, és bepisilt. Próbáltam körömkefe+mosószeres víz+hajszárító, textil frissítő.. de istentelen, nem lehet megmaradni a kanapétól. Ami az ágyam... Mi az istennel lehetne a szagot eltüntetni?2013. febr. 19. 21:12
1/11 anonim válasza:
szőnyegtisztító esetleg? nekem bevált:)
2/11 anonim válasza:
Nekem semmivel sem sikerült.
Ecetes vízzel is át mostam, azt olvastam az semlegesíti a szagot, csak még rosszabb lett!
1 hónapja pisilt be, azóta is büdös...
3/11 A kérdező kommentje:
Porszi+szőnyegpucoló+száradás+porszi+szárítás? Mert takarító gépem nincs:(
2013. febr. 19. 21:34
4/11 A kérdező kommentje:
Hát én még bízom a szőnyegpucevában, ha az se segít, akkor új ágyat kell vennem... Ebben aludni kínzás:(
2013. febr. 19. 21:35
5/11 anonim válasza:
Nálunk a Vanish szappan vált be, de elég erős szaga van. Utána azt kell elviselned.
6/11 A kérdező kommentje:
Amihez most tudom hasonlítani az a nagyon nyílvános wc nyáron 40fokban.... Ennél bármi jobb, aminek tiszta szaga van.:)
2013. febr. 19. 21:39
7/11 anonim válasza:
Mennyi idős a kanapéd és a gyerek? Csak mert a mi 3 éves kanapénk nem lett büdös, pedig volt több baleset is. Bár a bébipisi nem is annyira gonosz még. A szőnyegtisztítót jó ötletnek tartom én is. Nálunk kiszedte a foltokat. Apjuk kiborított sörét is. Az se büdösödött meg vmiért, szerencsések vagyunk úgy tűnik.
8/11 anonim válasza:
Vanish kárpittisztító is csodákra képes, legalábbis nálunk nem maradt büdös utána a kanapé. Lehet hogy függ attól is hogy mivel van töltve vagy milyen a szivacsa nem tudom.
Egy próbát megér, hátha beválik nálad is.
9/11 anonim válasza:
Vanish szappan, vagy folttisztító habját körömkefével dolgozd bele a kárpitba, viszont ehhez szükség lesz egy kárpit tisztító gépre, mert ezt ki is kell szívatni belőle. Lehet kölcsönözni takarítógépet, én is úgy teszem.
10/11 anonim válasza:
Szódabikarbóna legalább 8-12 órára aztán kiporszívózni. Esetleg még a fogkrém is jó szageltávolító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!