Pisiszagot szivacsból hogyan lehet eltűntetni?
Figyelt kérdés
Használtan vettünk utazóágyat és a pelenkázófeltétjéből mióta vízbe áztattam, árad a pisiszag. Átmostam Ariellel, majd öblítőbe raktam, de még így is :(. Köszi előre is.2009. dec. 17. 20:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem azt dobd ki. Nekünk is olyan utazóágyunk van amihez van pelenkázó. Mi még soha nem használtuk.
3/7 anonim válasza:
Ecetes vízzel próbáld meg hátha segít.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát, azért ki nem dobnám, mert pont amiatt vettem meg drágábban :(((.
2009. dec. 17. 21:52
5/7 anonim válasza:
Igen gondolom, én is azért vettem drágábban meg főleg amiatt, hogy fel lehet emelni a fekvő részét de tényleg soha nem használtuk a pelenkázót.
Akkor tényleg esetleg ecettel próbáld meg.
1. vagyok
6/7 anonim válasza:
A Dm-be lehet kapni szövetfrissítőt,nagyon jó illata van és csak 550 ft.Ha 2* befújod vele és hagyod megszáradni biztos kiszedi a pisiszagot.
7/7 anonim válasza:
Próbáld ki hogy szórsz rá szódabikarbónát, hagyod állni 15 percig, és kiporszívózod. Szőnyegnél beválik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!