Másnak is fáj mindene a szülés óta (hát, kar, térd, boka)? Hogyan kezelitek?
Szia,
Nekem is fájt mindenem 6-7 hónapig. Én voltam dokinál, ő mondta, hogy az izületek fájnak, szedjek kalciumot, mert a szoptatás egyik "melléktünete" az izületi fájdalom. Ezen kívül rajtam volt plusz 10 kiló felesleg, azt is "hurcoltam" magamon.
Na meg, a babát is cipeltem, ez is megterheli a testet.
A mozgást is elhanyagoltam az első pár hétben/hónapban. Se energiám, se időm nem volt. Én sem tudtam senkire hagyni a férjemen kívül Manci babám.
Ahogy elkezdtem a hozzátáplálást és kezdett a babám kevesebbet szopizni, én is elkezdtem a tornát és lassan csökkent a súlyom. Közben a manót sem kellett annyit cipelni, mert elindult (mászott).
Idő kérdése és nálad/nálatok is helyre jönnek az izületek. Nekem annyira fájt mindenem, hogy mikor éjjel felkeltem, kellet néhány másodperc míg rendesen tudtam menni. Szó szerint úgy éreztem magam, mintha egész nap ástam volna a kertet és izomlázam lenne. A lábam ujjától a nyakamig mindenem fájt.
13 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!