Melyik név szebb szerintetek? ( fiú és lány is )
Figyelt kérdés
Regina/Karolin
Levente/Kristóf
Ikreket várunk, fiú-lány felállásban.:)
Arról mi a véleményetek ha valaki két keresztnevet ad a babájának?
2013. febr. 19. 15:52
12/15 anonim válasza:
Lány nevek közül mindkettő tetszik, a Karolin különleges és szép, csak az a baj vele hogy lehet hogy mindenki Karolinázni fogja, esetleg elírják a nevét, mert ugye nem egyszer vannak ilyen esetek.. De ezen a dolgon kívül nekem nagyon tetszik.
Fiú nevek közül a Levente nagyon szép, Kristóf nem tetszik.
Szóval az én párosom: Karolin - Levente
Ja és a 2 keresztnév nekem nem tetszik, szerintem felesleges, egy embernek egy neve legyen. :)
13/15 anonim válasza:
Regina, Kristóf. Szerintem sok a 2 keresztnév, főleg hivatalos helyen sokáig tart leírni. Plusz ha a lány férjhez megy egyszer, és felveszi a férje nevét, vagy ma már akár a fiú a feleségét, akkor iszonyat hosszú neve lenne:(
15/15 anonim válasza:
KarolinA, Levente. Az L-ek miatt nagyon összepasszol szerintem, viszont a két K-t már soknak érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!