Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te elköttetnéd magad 2 gyerek...

Te elköttetnéd magad 2 gyerek után 27 évesen?

Figyelt kérdés

férjem nem akar már több gyereket ezt ő kijelentette.

egyik 3 éves másik 2 hónapos.

én viszont dilemmázok.az eszem azt mondja nem kéne már több épp elég kettő,hiszen fel kel őket is nevelni,na meg sajna nem vagyok híres a türelmemről sem,de azért igyekszem.

az élet is úgy hozta sikeresen hogy egy fiú egy lány :)

de azért mégis fiatalok vagyunk még.

7-8 év múlva is még csak 34 éves leszek..

nem tudom mit tegyek,azért kicsit durva ez az elköttetés,de akkor tuti nem lennék terhes nem kellene odafigyelni a védekezésre.

itt vannak a babaruhák is,gondoltam elrakom őket sok van ha pár év múlva lenne még egy nem kéne venni újakat,

talán túladok rajta nem rakosgatom hogy ne csábuljak el,

minden babacuccot kidobok vagy odaadom aki rászorul és nem dilemmázok ezen..

tiszta hülye vagyok tudom.

ki érez velem??? egy kis útmutatás az ésszerűség felé??

2013. febr. 16. 21:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen,erre én is gondoltam,hogy akkor nem lenne visszaút,és ha úgy hozná az élet hogy külön megyünk mással még lehetne gyerekem(bár remélem erre nem kerül sor)

és ezt nem a férjem mondta hogy köttessem el magam ezt én gondoltam ki

valószínű rakatok fel spirált és óvszer mellé,vagy valami más..

2013. febr. 16. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:
na akkor így "megnyugodtam" hogy nem a férjed kérte ezt tőled!de sajnos nem tudjuk mit hoz az élet és mindennel számolni kell.szerintem jó megoldás a spirál!örülök neki hogy jól döntesz!
2013. febr. 16. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben vagyok. Én is 27 vok, de nekünk 3 gyerekünk van. Nem tervezünk többet, de mégsem akartam elköttetni magam. amikor a 3. született szóbajött az elkötés, de végül 2 dokival beszéltem és egyik sem javasolta a korom miatt.. meghát mi lesz, ha később mégis szeretnénk.

Rakosgatom el a kinőtt rucikat, és sokszor "tervezgetek" hogy talán 5-8 év múlva jó lenne még egy. Egyelőre óvszerrel védekezünk, a spiráltól én félek.

2013. febr. 16. 23:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem köttetném el magam. Nekem 3 gyerek van 31 éves vagyok és még így is úgy érzem lehet hogy majd még 5-6 év múlva szeretnénk egy 4.et ha úgy állunk. Nagyon fiatal vagy tényleg még BÁRMI történhet nem akarok riogatni senkit de el is veszítheti az ember a párját vagy bármi mai világban minden megeshet, egyik szegény ismerősünknek nemrégiben hunyt el a féjre 28 éves volt!!!! 2 szép gyereket hagyott itt és a nőnek még van esélye másik életet kezdeni mással.

Úgyhogy ez az elkötés nem jó ötlet, ha a férjed nem akar védekezni, köttesse el ő magát, az reverzibilis.

Babaruhák: én eladnám őket :) a legszebbeket vagy amihez emlék kötődik elraknám (de max egy 10 darabot) én is így csináltam, de a többit nem tárolgatnám főleg mert lehet csak 5-6-7 stb év múlva fognak kelleni az sok idő még.

2013. febr. 17. 07:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Semmmi esetre! Mi már öregek vagyunk a párommal (ötvenen túl) de mivel úgy tűnik, nem lesz unokánk, lehet, hogy mi csinálunk azt is. Bármit hozhat mmég a jövő!
2013. febr. 25. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
32 évesen 2 gyerek után elköttettem magam. NEM bántam meg!
2023. okt. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!