Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te elköttetnéd magad 2 gyerek...

Te elköttetnéd magad 2 gyerek után 27 évesen?

Figyelt kérdés

férjem nem akar már több gyereket ezt ő kijelentette.

egyik 3 éves másik 2 hónapos.

én viszont dilemmázok.az eszem azt mondja nem kéne már több épp elég kettő,hiszen fel kel őket is nevelni,na meg sajna nem vagyok híres a türelmemről sem,de azért igyekszem.

az élet is úgy hozta sikeresen hogy egy fiú egy lány :)

de azért mégis fiatalok vagyunk még.

7-8 év múlva is még csak 34 éves leszek..

nem tudom mit tegyek,azért kicsit durva ez az elköttetés,de akkor tuti nem lennék terhes nem kellene odafigyelni a védekezésre.

itt vannak a babaruhák is,gondoltam elrakom őket sok van ha pár év múlva lenne még egy nem kéne venni újakat,

talán túladok rajta nem rakosgatom hogy ne csábuljak el,

minden babacuccot kidobok vagy odaadom aki rászorul és nem dilemmázok ezen..

tiszta hülye vagyok tudom.

ki érez velem??? egy kis útmutatás az ésszerűség felé??

2013. febr. 16. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy köttetném el magam! Vannak egyéb fogamzásgátló módszerek is, és ki tudja mit hoz még a jövő...
2013. febr. 16. 21:27
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem! Lehet,hogy később még meggondolja magát,vagy esetleg te ,szeretnél még babát.Szóval semmiképpen se köttesd el magad.
2013. febr. 16. 21:45
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Elköttetni csak akkor szabad, ha teljesen biztos vagy benne. A szavaid alapján pedig nem vagy az. Várjatok még pár évet, addig védekezzetek máshogy. Ha pár év múlva is mindketten úgy gondoljátok, hogy nem kell több baba, akkor csináld. Most még ne. Fiatal vagy még (és bizonytalan is), ki tudja, mi lesz még később? Lehet megbánnád.
2013. febr. 16. 21:47
 4/16 A kérdező kommentje:

így van tényleg az vagyok

amint írtam az eszem tudja hogy nem lesz,és nem lehet több baba,(pedig én törődök mindkettővel 100%- ban mert apa dolgozik na meg amúgy is.)de a szívem szeretne még talán pár év múlva,.de a ruhákkal mit csináljak?

sok szép ruha van ,dobozoljam el őket?

akkor tudnám hogy ott kacsingatnak rám..de ha túl adok rajtuk nem gondolnék rá annyit,pláne ha elkezdődik az ovi,suli,meló az élet nehéz oldala,lehet egyből meggondolom magam és nem akarok többet.

bocsi de jól esik kiírni magamból

2013. febr. 16. 21:57
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem túl fiatal vagy az ilyen drasztikus megoldáshoz. (Más lenne a helyzet, ha egészségügyileg indokolt lenne.) Az általad leírtak alapján te még nem döntötted el, hogy csak 2 gyereked legyen. Védekezzetek másként, akár többféleképpen is egyidejűleg (pl. tabletta+óvszer), akkor kicsi az esélye, hogy becsúszik egy nem kívánt terhesség.
2013. febr. 16. 22:00
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
5-ös vagyok. A babaruhákat nem tudod odadni valakinek a családban?
2013. febr. 16. 22:01
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem és egyéként is elköttetni magad csak 3 gyereke után tudod úgy,ohgy azt a TB is támogassa. Megfelelő szociális rászortultság kell hozzá.

De most neked inkább a babwaruhák a bajod. add oda őket olyan ismerősnek akiknél szitén van gyerek vagy tedd el cslaádtagondank. nem fogsz gondolni rájuk.

2013. febr. 16. 22:05
 8/16 A kérdező kommentje:

a babaruhákat épp a családtól kaptam ha visszaadnám már nem kapnám újból vissza,és nem is tudom hova tegyem őket,a pincénk elég kicsi nincs padlásunk sem,talán anyósommal megtudnám beszélni hogy tegyük el hozzá nála van sok hely.

anyukáméknál sincs helye sajna..sok sok ruha van,..

először arra gondoltam hogy vmelyik szeretet szolgálatnak adom a rucikat de erről leteszek azt hiszem :)

2013. febr. 16. 22:07
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
Férjem is a második gyerek után csináltatta meg, igaz mi idősebbek voltunk (ő 36, én 34). De mi teljesen biztosak voltunk benne, hogy két gyereket akarunk. Mi úgy döntöttünk csináltassa ő meg. Azóta is azzal hülyéskedik, hogy haza ne állítsak terhesen :)
2013. febr. 16. 22:15
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
szia.a szüleim mindig úgy neveltek hogy készűljek a legrosszabra és akkor nem ér akkora csalódás.ebből kifolyólag adnék neked tanácsot.gondolj bele (ne adj Isten) párod valamilyen oknál fogva pár év múlva lelép,te meg elköttetted magad miatta.soha nem bocsátanád meg magadnak.van védekezésre ezer mód.de ha annyira ragaszkodik hozzá akkor köttesse el magát ő.ne tedd tönkre az életed egy ilyen döntéssel!nagyon fiatal vagy még egy ilyen döntéshez!tiszta szívemből kívánom neked hogy a neked legjobb döntést hozd meg!
2013. febr. 16. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!