Nagyon hullik a hajam, lehet köze ahhoz, hogy nemrég (3hónapja) szültem? Más is volt így?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 16:03
1/6 anonim válasza:
A többség biztosan.
Terhesség alatt többnyire nem hullik a hajunk. Szülés után viszont kipotyog a "többlet"
2/6 anonim válasza:
Igen, több anyuka is mondta már nekem. Terhesség előtt nekem nagyon hullott, most csak átlagos mennyiség hullik, amennyi normális. Fodrász anyuka is azt mondta, hogy ne ijedjek majd meg szülés után, de elképzelhető, hogy rettenetesen fog hullani.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok.Rendesen hullik.Már azt hittem valami betegség jele.De ezek szerint nem.:)Ennek örülök.
2013. febr. 16. 16:24
4/6 anonim válasza:
Sajnos nekem is nagyon hullott kb 2-3 honapig, azota is tele van a hajam sok sok rovid hajszallal...
5/6 anonim válasza:
Nekem is szülés után 3 hónappal kezdett nagyon hullani a hajam, de rendeződött magától.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ment a zöld kéz.:)
2013. febr. 16. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!