Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kellene lekiismeretfurdalást...

Kellene lekiismeretfurdalást éreznem?

Figyelt kérdés

A baráti társasságunkban többen vagyunk kisgyerekes szülők (0-2 év közöttiek a kicsik). A nyáron szinte mindenki eltöltött néhány napot a gyerköcök nélkül, volt aki nem volt hajlandó elmenni a gyerek nélkül, mert ez valamiféle bűn, mármint a nagyira hagyni a kicsit. Mi is voltunk a párommal 3 napot a balatonon És úgy tértünk haza, hogy de jó volt egy kis nyugi és kikapcsolódás és végre4 nagyokat beszélgethettünk, sétálhattunk és csak egymással tölthettük ezt az időt. Mikor ezt elmeséltük, mindenki szinte hüledezett, hogy hát nekik, úgy hiányzott a gyerek, és soha többet nélküle,és kérdezték, hogy mi nem így vagyunk vele?

Kicsit rosszul éreztem magam, mert nagyon hiányzott az akkor 13 hónapos lányom, de nem éreztem azt, hogy soha többet nem tudnék eltölteni nélküle 2-3 napot (többet azért én sem bírnék).

Ti mit gondoltok? Volt valaki a kicsi nélkül nyaralni? Most akkor érezzem magam rossz és felelőtlen anyának, mert merészeltem kicsit pihenni és feltőltődni?

2009. szept. 7. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Irigyellek a hozzáállásod miatt! Igazad van, ha tudsz, töltődj fel, érezd jól magad!

Én sajnos azok közé tartozom, akik nem tudják pár óránál tovább magára hagyni a picit. Egyrészt a baba miatt (8 hónapos),nagyonanyás, de leginkább sajnos az én felfogásommal van a "baj". Én valahogy már csak úy érzem jól magam, ha a baba is velünk van. Hisz így vagyunk teljesek, egy család. Remélem, azért 30 évesen nem fog rajtam lógni, és nagyon rosszul esne, ha valaki ezért "hiperanyukának" titulálna. Hisz, pont, hogy nem vagyok az...

2009. szept. 8. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Én sem értem, miért lettek lepontozva azok, akik szerint nem kell összeesni ájultan amiért 1-2 napra elszakadnak a gyerektől. Aki lepontozott mindenkit, olyan anyuka lehet aki a gyereke élete végéig ráfog telepedni és mindenki más hozzáállása nem tetszik neki, amelyik különböző az övétől. De akkor miért nem ír ide? Fél hogy sok lúd disznót győz? Szerintem senki nem kapná be keresztbe ha leírná a véleményét. De így, sunnyogva lepontozni mindenkit... nem értem.
2009. szept. 8. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Elnézést, de nem bírom megállni!

Nem olvassátok el az összes választ? A lepontozós valószínű véletlenszerűen nyomkodja a gombokat, mivel a tartalmilag azonos válaszok eltérően vannak pontozva!

2009. szept. 8. 15:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ki pontozott le benneteket, de kíváncsi lennék az ő véleményére is. Valószínű, hogy engem egy szívtelen dögnek tart. De mindegy iy az ilyen csak irigykedik.
2009. szept. 9. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Idióta hülye qrvák!
2009. szept. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!