Úgy érzem, sosem fogjuk megtalálni a fiúnevet, amire azt mondjuk, ez az! Voltatok így?
Mi is így voltunk, csak lánynevekkel.
Én vért izzadtam, mire valamelyik nevet elfogadta a párom.
Egy a lényeg, van neve a kislányunknak. :)
Én még nem voltam ilyen helyzetben, viszont van egy ötletem:
Fogjatok egy papírt, majd pár napon keresztül amilyen név beugrik és tetszik írjátok fel. Külön-külön. Majd pár nap múlva olvassátok el egymásét, hátha lesz közös vagy esetleg valakinek megtetszik a másik listájából egy.
Vagy, ott van, hogy egyéni nevet kerestek, mármint 2 név, ami nagyon tetszik nektek, összeszerkesztitek, hogy valami értelmes és szép legyen, viszont azt kérvényezni kell külön, hogy megengedjék, ugyanúgy, mint a külföldi neveket.
Sok sikert!:)
En vegig bogarasztam a neveket es odaadtam a ferjem egy 10-es listat, hogy valasszon. Nem tetszett neki egy sem.
Leültetem, hogy addig nem allhat fel az asztaltol, amig a gyerekünknek neve nem lesz... 4 ora huzavona, ez nem tetszik, ez idetlen, ez de cuki, de megse az igazi vitatkozas utan en untam meg... Közöltem vele, hogy jo akkor majd az lesz a neve a kisfiunknak ami elöször eszembe jut a szülöszoban es pont...
Egyböl ösztönzöen hatott ra es 2 ora utan elem allt a listaval, abbol valasztottunk vegül. Igy sikerült a 38. heten eldönteni, hogy Robin lesz a tökeletes nev. Meg idöben, mert utana 5 oraval meg is született :D Biztos vagyok benne, hogy mar csak a nevere vart a kisfiunk :D
Mi mindket alkalommal meg a szuloszoban is varialtunk, mikozben engem fercelgettek..
A lanyomnal ramhagyta a dontest, de nehezen baratkozott meg a nevevel. (meg az anyakonyvezesnel is varialtunk, fogyott a hibajavito rendesen..)
A fiunknal meg ennel is rosszabb volt a helyzet, ugyanis a ferjem kerte h ezuttal hagy valasszon o.. Na varras kozben meg ott morzsolgatta az otos listajat.. Most nekem kell baratkoznom az kisfiunk nevevel, mert en teljesen mast valasztottam volna.
Ne aggodj, igy vagy ugy, de talaltok neki nevet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!