Pampers fotópályázatnál tudtok szavazni?
Figyelt kérdés
A beírandó kód rovatban semmit sem mutat. Más is ezt tapasztalja?2009. szept. 7. 08:19
1/9 anonim válasza:
Szia! Én is szavazni akartam, de úgy ahogy írod nem jött össze. Viszont egy másik gyerekre meg simán tudtam szavazni. Ott elfogadta a kódot. Érdekes...
2/9 anonim válasza:
nem tudok én semm,sőt egyik ismerősőm sem tud.
3/9 anonim válasza:
Én sem tudok, mert azt írja ki, hogy hibás a kód! Pedig előtte kaptam meg e-mailben.
4/9 anonim válasza:
Kiírja hogy hibás kód. Beírom még egyszer, és elfogadja.
Szóval én tudok. Épp ma reggel tettem meg :)
5/9 A kérdező kommentje:
Beírom az emailcímet, és ami alatta van fekete rész, ahol elvileg látnék egy kódot, ott semmi nincs, emailben sem kapok semmit.
2009. szept. 7. 13:53
6/9 anonim válasza:
Nekem azt írja, hogy a héten már szavazott! Több ismerősőm is ezt jelezte, hogy nem tud szavazni! Nagyon bunda szaga van a dolognak!
7/9 anonim válasza:
Oda van írva, hogy miért nem lehet!
"Kedves Résztvevők!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az azonos esélyek megtartása érdekében egy e-mail címről illetve egy IP-címről hetente egy szavazatot tudunk elfogadni.
Számítógépes rendszerünk ennek megfelelően szűri a beérkező szavazatokat. Köszönjük megértésüket.
A Pampers-csapat. "
8/9 anonim válasza:
Mint már korábban írtam, csak kitörölték, azt nem értem, hogy más gépről, más e-mail címről miért nem lehet szavazni! Na mindegy! Úgy látszik erre sosem kapunk választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!