Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell vigyázni a gyerek-...

Hogyan kell vigyázni a gyerek-és babaruhákra, hogy több gyereket kiszolgáljon?

Figyelt kérdés

A mieink nyúlnak, bolyhozódnak, térdnél elszíneződnek.

Hogyan csináljátok, hogy a következő gyereknek,rokonnak, ismerősnek jó legyen, vagy akár el lehessen adni?

Vagy sok ruha van és kevésszer viselik a gyerekek, ezért nem használódik?

2009. szept. 7. 06:59
 1/3 anonim ***** válasza:
30-40fokon mosd,minden szint külön,ha olyan amin kép van,rávasalva vagy hasonló azt mosd kiforditva,meg ugy is vasald
2009. szept. 7. 07:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia én csak a szebb állapotban lévőket adtam el a tesz veszen. Soha nem rakom fel azt amit már én se szívesen vennék meg. Azokat álltalában ritkán használtuk, vagy már túl későn kaptuk és nem volt jó rá de az is előfordult, hogy én néztem kisebbnek a gyereket és rossz méretet vettem. Na ezeket adtam el. Én nem tudok vigyázni a ruhákra. Hiába mosok Arielel és vanissel. Nekem a gyümölcsfoltok benne maradnak. Én is kíváncsian várom a tanácsokat.
2009. szept. 7. 07:30
 3/3 anonim ***** válasza:
A foltokat ugy tudod hatékonyan eltávolitani,ha van rá mód minél hamarabb dörzsöld ki belőle kézzel a foltot,pl.Vanish folteltávolitóval,(rögtön a foltra tedd,ne a vizbe)vagy akár szappan is jó,és csak utána tedd a gépbe.
2009. szept. 7. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!