Ha a Sedatif PC kiváltotta már az ellenhatását, akkor várhatom, hogy egyszer használni fog, vagy hagyjam el a szedését?
Figyelt kérdés
Nem tudok aludni mióta szültem, de amióta ezt szedem még kevésbé. :-((2009. szept. 7. 06:08
1/3 anonim válasza:
Én csak olyat ismerek, akinek rögtön hatott, mintha kiütötték volna. És attól még, hogy homeós bogyó, ebben is nyugtató van, csak természetes anyag, én nem szedném a helyedben.
2/3 anonim válasza:
Ne hagyd abba, akkor fog használni! Ha mégsem, akkor Rossmann: kis fém dobozos Nervenpflege a neve (60 vagy 120 db-os is van), azt hiszem, nagyon jó!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
A betegtájékoztatón az szerepel, hogy szoptatás alatt is lehet szedni. Vagy nem ezért nem ajánlod a szedését? Olyan sok nyugtató nem lehet benne, mert már 4. napja engem nem nyugtat le, pedig már nagyon szeretném.
A ROssmannost megpróbálom majd hanem használ. Mégegyszer köszönöm mindkettőtöknek!
2009. szept. 7. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!