Van itt olyan anyuka aki 3 honap utan kivaltotta a 10 orai etkezest almaval vagy barackal (esetleg massal)?
A védőnőd vagy adoki nem segít?
Én 4 hónaposan kezdtem a gyümit, de nem kiváltottam vele kaját, hanem deszertnek adtam 2 kaja között. A gyümi nem olyan tápláló, hogy 4 órát ki lehessen vele húzni, viszont utána nem jó tejet/tápszert adni, mert berohad a gyomorba.
Először almalevet adtama kislányomnak, utána pépet és lassan növeltem az adagot, amikor elértük az 50 ml-t, akkor adtam barackot és így tovább, 2 naponta mást kóstolónak.
Azóta is a gyümit 2 kaja között kapja. A főzit 1 hete kezdtük, azt már az ebéd kiváltára. Tegnap már 100 ml-t megevett, de utána még kapott tápszert. Szerintem nemsokára ki tudjuk váltani vele az ebédet.
hello
nekem 3,5 hónapos volt a kislányom amikor elkezdtem hozzátáplálni (tápszeres, ugyanis 3 hónaposan egyik napról a másikra elfogyott a tejem)
én először hippes alma teát adtam neki 2 napig, majd sima almalét 3 napig, utána 2 napig reszelt almát, nem váltottam ki étkezést csak megkináltam vele a 10h körül evett v. ivott amennyit és utána tápszer
azóta már 4,5 hós, naponta többször kap gyümölcsleveket v. teát és a déli étkezésre főzelékfélét v. tejbedara pépeket
ha nem hajlandó azonnal ezeket enni, akkor kap egy kis tápszert, megnyugszik és utána már szívesen beveszi ezeket is, a napokban már előfordult, hogy tápszer nélkül is elég volt a kaja, így mondhatom hogy ki tudtam vele váltani egy étkezést, de ez kb. egy hónap "munkája" volt, nem ment egyik napról a másikra :)
sok szerencsét
az én kisfiam 3 hónapos most kezdtük az alma pürét,elöször köpködte kifelé :-),de már alakul,szépen kanalazzuk befelé.spagetti?talán olaszországban élsz??csk azért kérdezem mert mi igen.és tényleg más szokások uralkodnak itt.esetleg irj privibe ha van kedved.
minden jót,és sok sok finom izt..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!