Váltottál munkahelyet a gyerkőc miatt, mert a régi helyed nem volt megfelelő mondjuk időben, vagy bármi egyéb miatt?
Nekem elég normális a munkahelyem, visszavettek 6 órában, én kértem ezt is, meg rugalmasak, de az a bajom, hogy este 20-20.30 mire hazaérek...:-((
Nagyon parázok, de kezdem belátni, hogy muszáj lesz váltanom, hisz nem azért szültem, hogy a gyerekem reggel bedobjam a bölcsibe, utána robotoljak, és este meg csak alvó állapotban lássam...
Azt hittem hogy ez nem gáz, hogy heti 3 napban ez így lesz, de mostmár szept. óta melózom így, és nagyon gáz így...állandóan a mama megy érte, akit nem kedvel annyira, vagy a párom rohan idegesen, fáradtan, épphogy beesik érte..én meg rágom a körmöm a melóhelyen, hogy ja, vajon odaértek érte, minden rendben??
Mikor végre itthon vagyok, akkor csak lóg rajtam, egész nap "anyuzik", tehát őt is megviseli, pedig amúgy szereti a bölcsit...
Ti hogy csináltátok?
ÓÓ, dehogynem...hónapok óta mást sincs heti 1 este erre megy el...már unom nagyon..
Sajnos a férjem azt mondja, hogy ő próbál mindent megtenni...és igen, néha elmosogat, néha, ezt megcsibál, néha azt...de az összes minden összekoordinálása az enyém...
Ez a sok agyi munka+meló+én intézem a gyereket is teljesen kikészít..
A férjem az a tipus, akinek mindent mondani kell, semmit észre nem vesz, és mindent elfelejt. Légyszi vidd ki a szemetet, fizesd be a postát, írd ki a vízórát, hozzál kenyeret...volt hogy a gyerek beteg volt, és vmi csoda folytán otthon maradt vele...2x hívtam fel nap közben, hogy el ne felejtsd beadni neki a gyóygszert, hát szted??? Többet nem hívtam, és este derült ki mikor már aludt, hogy nem adta be neki...állatira idegesítenek ezek a dolgok..
Te is tudod, hogy millió ilyen dolog van, és engem iszonyúan fáraszt, hogy mindent elmondok neki, és ő a felét, vagy mindet elfelejti, majd ha szólok, megsértődik...:-(((
Már gondoltam, hogy ez már nem is normális...:-/
Na, köszi. nem fárasztalak, Neked biztos sokkal nehezebb, viszont legalább nyugalomban vagytok..legalábbis remélem..:-))
jaj, a főzésre nem írtam:
Igen, ez is probléma, főleg mint most is, hogy melózom, és hopp, éjjel kidől a gyerek, reggel már nem tudom vinni a bölcsibe, és nincs is itthon semmi amit ő is megenne...:-((
Alapból ugye én 6 órában vagyok, tehát van heti1-2 szabnapom, olyankor megoldom, bevásárlás, takarítás, főzés, mosás, szóval mindent akkor...Általában heti 2-3x főzök 2 napra valót. De mindennap nem tudok, és nem is akarok főzni, mert már attól is kiakadok...én már úgy érzem, hogy mindentől ki vagyok akadva..:-DDD
Fel a fejjel, lesz ez még így se....mondta mindig egy haverom.
Megértelek és megértem mit érzel, amikor a férjednek mindent a szájába kell rágni, megmagyarázni, megkérdezni. Nekem a nagyobbik, már nagykorú unokaöcsém ilyen, akivel napi szinten tal´lakozunk, mert sokszor megy a gyerekért az oviba. Neki pl. sms-ben tételesen le kell írnom, hogy milyen ruha van a gyereken, meg mit adjon rá, mert különben a fele cucc az oviban marad. A múltkor elmentek a gyerekkel vásárolni és esett az eső, és mikor megkérdeztem, hogy az esernyőt kinyitották-e, rákérdezett, hogy miért? Máskor meg listával elment bevásárolni és hazaérve kérdeztem, hogy ezt vagy azt vett-e, közölte, hogy nem. Erre mondom neki, hogy ott volt a bevásárló lista alján, mire ő, hogy odáig nem olvasta el a listát....áááááááá.
Hidd el nekem se könnyű.
Összeülhetnénk egy kávéra és egy általános panaszkodásra:-)))
Utolsó voltam, a "hasonló cipős"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!