Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Ziva és a Jáhel nevekről?

Figyelt kérdés

előre is köszönöm a válaszokat.

:)

2013. febr. 7. 18:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazából még jobban is tetszik a Ziva, mint mondjuk az Amanda vagy a Csenge vagy a Dorottya.
2013. febr. 7. 19:29
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

nekem a Ráhel tetszik :)

Ziva nem az NCIS-ben a nyomozó csaj? :) azt hiszem ő is zsidó.. a név maga tetszik.

de legjobban a Lea :)

2013. febr. 7. 19:58
 23/33 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik, én nem adnám.
2013. febr. 7. 20:43
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

A Lea azt jelenti: szent tehén

Nekem is tetszett, de nekem fontos a jelentése. Es egyből kukába került a jelentése által.. :O :)

2013. febr. 7. 20:46
 25/33 anonim ***** válasza:
Nem vagyok zsidó, de tetszik mindkettő. Főleg, ha őrzitek is a hagyományokat. A Lea jelentésével mi a baj? Szent tehén, na és? Az én nevem meg kismedvét jelent, az sem jobb.
2013. febr. 7. 23:52
 26/33 anonim ***** válasza:

(Tegnap is volt egy hasonló kérdés, szintén héber, fiú nevekkel. Mindegy, ez csak megjegyzés, pont láttam azt a kérdést is)

Jáhel-nek szerintem szebb a hangzása.

2013. febr. 8. 07:52
 27/33 anonim ***** válasza:

Nekem a Ziva és a Jáhel nem tetszik, de lehet hogy azért, mert azok a nevek amik idegenül hangzanak, vagy még soha nem hallottam őket, azok általában nem tetszenek. De legalább egyedi neve lesz.

A Lea az elmegy, de az sem az igazi (számomra).

De ha nektek tetszik, akkor ne érdekeljen más véleménye, mert olyan nevet soha nem fogtok találni, ami mindenkinek tetszik.

2013. febr. 8. 12:52
 28/33 A kérdező kommentje:
24. válaszoló nagy NCIS rajongó vagyok és igen Ziva David nak hívják a nyomozó csajt. :) de nem innen jött az Ziva mint névöttlet.
2013. febr. 9. 16:20
 29/33 anonim ***** válasza:
Ziva helyett Zita szerintem sokkal jobb, Zita a kedvenc neveim között van, Ziva nem annyira jó, Jáhel meg picit olyan, mint egy "selypítős" Ráhel, a Ráhel meg nem rossz név, de vannak nála jobbak:):) Szóval se Zivát, se Jáhelt nem adnék. Jáhel amúgy is, Ráheltől elvonatkoztatva is fura, túl különleges:S Ziva meg olyan zizegős, nemtom... Sz'al ezeket inkább ne légyszi:S:S
2013. febr. 9. 16:31
 30/33 A kérdező kommentje:
utolsó köszönöm az őszinteséged. :) nekem a Ziva nagyon tetszik. de ahogy mondani szokás ízlések és pofonok. :) amúgy a Ráhelen is gondolkodtam de mivel az a második nevem arra gondoltam az olyan fura lenne.
2013. febr. 9. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!