Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy Anna, Dóra, Luca, Hanga,...

Nagy Anna, Dóra, Luca, Hanga, Nóra, Kinga, Gerda, Alíz?

Figyelt kérdés
Mindegyik egyformán tetszik,(az nem szempont hogy gyakori e vagy nem,) nektek melyik tetszik, egyáltalán hogy lehet dönteni ha ennyi név tetszik? És mindegyik egyformán? Van már itthon egy Eszterem és egy Dalmám, de náluk rögtön ráismerős volt a név, most meg nem jön így egyből vagyis mind nagyon tetszik.

2013. febr. 7. 17:02
1 2 3
 11/21 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nagyhoz a Gerdát adnám, de a Luca tetszik a legjobban a felsorolásból :)
2013. febr. 7. 22:37
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Nagy Anna-ez így kimondva nem tetszik

Nagy Dóra-olyan semmilyen

Nagy Luca - szintén

Nagy Hanga - itt a keresztnév nem tetszik, nem lehet rendesen becézni

Nagy Nóra- alliterál :), talán tetszik

Nagy Kinga- talán

Nagy Gerda - talán

Nagy Alíz - tetszik azért is, mert a Gy után A-t kimondani tök könnyű. Olyan gördülékeny az egész.

2013. febr. 8. 11:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Alízra szavazok, 2. helyen nálam ezek közül a Dóra áll:)
2013. febr. 8. 12:13
 14/21 anonim ***** válasza:

13. vagyok:):)

Dóra nem tetszik, Luca nem tetszik, Annával túl egyszerű, Hangánál túl sok az "A" ezért nem passzol, Kinga egyáltalán nem passzol, Gerda sem passzol hozzá, Nóránál meg nem olyan nagyon, de minimálisan zavar, hogy alliterál:-) Ez az indoklásom:):)

2013. febr. 8. 12:15
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

13.vagyok megin:)

És a Nagy Annánál nem zavaró, hogy annyi "A", van a Hangánál sokkal jobban kiéleződnik.

Szóval lényeg, Alíz legyen!!!:-)

2013. febr. 8. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
13.vagyok megin, Annánál az egyszerűsége lenne szerintem zavaró, bár még igazából az se rossz név, de Alízzal nekem sokkal sokkal sokkal sokkal jobban tetszik!!:)
2013. febr. 8. 12:18
 17/21 anonim ***** válasza:
51%

Basszus!! A 13-ast elírtam!!!:$

1. Alíz

2. Nóra

most már ennyi:):)

2013. febr. 8. 12:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az Eszter és a Dalma elég különböző hangzású, ezért én a Luca vagy az Alíz nevet mondanám ami más hangzású lenne.

Viszont legjobban a Hanga és Kinga tetszik :)

2013. febr. 10. 13:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Alíz vagy a Gerda. Az Alíz szépen hangzik a vezetéknévvel meg szép név is, a Gerda pedig nekem az egyik kedvenc nevem:)

Majd írd, hogy hogy döntöttél!:)

2013. ápr. 5. 16:01
 20/21 anonim válasza:
Aliz ritka és gyönyörű, Anna, Dóra, Luca, hát, ebből annyi van. Talán még Gerda. Aliz és Gerda egyedi! Jó! :)
2013. jún. 4. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!