Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért akarják elvenni az...

Miért akarják elvenni az asztmás gyerekektől az emelt családi pótlékot? Gondolom ezzel egybe megszűnik a gyógyszertámogatás is.

Figyelt kérdés

Biztosan vannak olyanok akiknek nem kellene,hogy járjon.

De nem tudom mi lesz azokkal akiknek csak gyógyszerrel tartható karban az asztmája.

2013. febr. 6. 14:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!Ezt én is így gondolom,sajnos sokan nem tudják mennyit szenved egy asztmás gyerek.Én bármit megadnák,hogy egészséges legyen a gyermekem,és ne legyenek olyan,éjszakáink és nappalaink amik voltak eddig....

És mikortól lép/lépett hatályba ez a jogszabály változás?mert olvastam olyat,hogy jan1-től,de több helyen ápr1 van írva.

2013. febr. 7. 07:48
 12/16 anonim válasza:

Na igen, sokan kihasználják, hogy a gyerekük beteg, és mindenféle kedvezményt akarnak. Persze megkapják, hiszen mindenféle betegséget iratnak az orvosokkal, hogy tartósan beteg a gyerek. Elhiszem, hogy beteg.

Egyik ismersősöm, "tejcukor" beteg, és elintézte a szülei, hogy ingyenesen utazzon a bkv-n.

2013. febr. 8. 09:01
 13/16 anonim ***** válasza:
utolsó,csak akkor utazhat ingyen a bkv-n,ha vele van a gyerek is.
2013. febr. 8. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, az ingyenes utazási kedvezmény nem a szülőnek szól, hanem a beteg gyerek nevére van kiállítva.
2013. febr. 8. 11:40
 15/16 anonim ***** válasza:
és mennyi idő után állapítják meg a tartós betegséget?? a kisfiam is asztmás de nem kapunk emelt családipótlékot,és még dolgozni sem tudok mert minden második héten itthon van mert beteg ,állandóan és akkor be is fullad sajnos
2013. febr. 20. 09:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia!nekünk olyan másfél év után töltötte ki a dokink a papírt.Nálunk is ez volt a helyzet,hogy annyit volt beteg,hogy dolgozni se tudtam.még most is elég sokat beteges,de a gyógyszerektől sokkal jobban van.igaz most már második hete van itthon.milyen gyógyszereket szedtek?ha gondolod irj a privátba.
2013. febr. 20. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!