Miért akarják elvenni az asztmás gyerekektől az emelt családi pótlékot? Gondolom ezzel egybe megszűnik a gyógyszertámogatás is.
Biztosan vannak olyanok akiknek nem kellene,hogy járjon.
De nem tudom mi lesz azokkal akiknek csak gyógyszerrel tartható karban az asztmája.
Kedves utolsó!Ezt én is így gondolom,sajnos sokan nem tudják mennyit szenved egy asztmás gyerek.Én bármit megadnák,hogy egészséges legyen a gyermekem,és ne legyenek olyan,éjszakáink és nappalaink amik voltak eddig....
És mikortól lép/lépett hatályba ez a jogszabály változás?mert olvastam olyat,hogy jan1-től,de több helyen ápr1 van írva.
Na igen, sokan kihasználják, hogy a gyerekük beteg, és mindenféle kedvezményt akarnak. Persze megkapják, hiszen mindenféle betegséget iratnak az orvosokkal, hogy tartósan beteg a gyerek. Elhiszem, hogy beteg.
Egyik ismersősöm, "tejcukor" beteg, és elintézte a szülei, hogy ingyenesen utazzon a bkv-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!