Melyik volt álmaid babakocsija? Egyáltalán van valahol a neten egy oldal, ahol a lehető legtöbb típus fent van?
Első gyermekünknél egy Kunert "jó istenért sem vennék többé Lengyel sz@rt" VIP babakocsink volt.
Most kinéztem egy ABC D babakocsit a Brendonba. Nagyon könnyű és jól irányítható. Bár én ugye úgy írom ezt, hogy a tapasztalatom az első újszülött babakocsinkról: egy rakás sz@r volt.
Mégis úgy gondolom, hogy körül járnám még ezt a témát és nézelődnék.
Nem szeretnék megint befürödni.. bár ennél a ....... még az 1940-es években használt is gyöngyszem! :)
A babaholmiolcson.hu oldalon van még sok, én pierre cardin ps647-t vettem, nagyon szeretem, az álom a stokke babakocsi, de az nekem nagyon drága.
Ill. minimano.hu
Üsd be a google-ba a babakocsi szót, képekben sokat kiad.
Az a baj, hogy a kereső rengeteg használt babakocsit hoz ki. Én pedig nem akarok használtat venni.
Órákat eltölthetek kereséssel, nézelődéssel.. de csak a használtak ugranának be elsőnek.
A Kunert babakocsit vidéken használtuk, mert akkor ott laktunk. Vidéki város, tömegközlekedés hébe-hóba. Gyalog 10 perc alatt átsétálsz a városon.. szóval nem egy nagy táv.
"Aszfaltos" utak, tele töredezésekkel, mint pl. itthon Pesten. Szóval csodát ne várj ;))
Most van egy PC 610-es sportkocsink. 8 hónaposan vettem a lányunknak.. imádom!
De pl. PC-ből újszülött kocsit nem vennék, mert egyik sem tetszik és szerintem otrombák.
Hát ez van .. nekem még ez is nagyon-nagyon-nagyon számít! :(
Ja és most hazaköltöztünk Pestre. A tömegközlekedést pedig 3. hónaptól hordozóval óhajtom igénybe venni, nem viszem babakocsiba.
Pl. hordozó a lányomnál nem volt .. de most tuti veszek, mert remek eszköz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!