Fogzásra mit adhatok, ha aludni se tud már és csak sír?
Figyelt kérdés
Van homeos bogyó és kúp, de semmi. Dentinox nem hat.
Nurofent adtam eddig, de azt lehet minden éjjel adni, nem lesz tőle valami baja? Vagy van valami "egészségesebb"?
2009. szept. 4. 07:18
1/2 anonim válasza:
Gyógyszertári ecsetelő, doki felírja, kb. 300 ft, van recept nélkül is, úgy kicsit drágább. Nincs neve, úgy kérd, hogy fogzásra való gyógyszertári ecsetelő.
Ha egy hétig kap Nurofent semmi baja sem lesz tőle. Én napi 3* adtam, egyszerr 4 foga jött felül, 2 hét szenvedés volt.
A Nurofennek van kúpja is, barátnőmék arra esküsznek, én a szirupot szoktam adni.
Napközben hűtőrágóka, én hűtött répát nyomtam a kezébe (9 hós) mert az sokkal inkább érdekelte mint a műanyag rágókája.
2/2 anonim válasza:
Ilyen esetben ha a Dentinox nem használt és kínlódott a drágám én Panadol szirupot adtam. De napokig nem adtam soha. Kérdezd meg a dokidat hány napig lehet adni egyfolytában. Elvileg ha csak a foga fáj pár napon belül ki kellene bújni a fogának és akkor jobban volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!