Ez így rendben van?
Kisfiam pár napja van beszoktatava a bölcsibe,így e héten volt még csak 3 teljes napot.4 napra való (ennyit lesz ott egy héten)pelenkát vittem be neki,ami 15db.Akárhogy számolom,az 3 pelenka csere,a reggeli friss után,du 4- ig.Tegnap már lebegtette az üres zacskót a nevelőnő,amit furcsállok.Ha 3- at ott cserélnek,plusz én reggel és este egyet,az napi 5.Szerintem ez már túlzás.Azt gondoltam,hogy a 4 napra zacskóba viszek 15 pelenkát,és hetente így fogom csinálni.
Szerintetek ez így rendben lesz?
Ti hogyan vagytok ezzel.
Szerintem neked is elfogyna mára a kedvességed,mikor (mondok egy példát) többször megkérdeztük mi lesz a jelünk,hová akaszthatjuk a kisfiúnk ruháit,de csak az a válasz jön,hogy majd átrendezi az öltözőt,mert zsúfolva van.(ezt kb 3x tettük föl)Persze a többieknek van jelük,a kisfiamé meg szimplán lóg a fogason azóta is,mit érdekli őket.Aztán meg lebegteti a pelenkászacskót a kicsinek meg vörös a feneke,mert nyilván "kellő mennyiségben" cserélik a pelenkáját.
Várom a hasznos válaszokat...
Szerintem érthető valamilyens szinten a kérdező felháborodása, amikor nálunk tűnt el 3 nap alatt a teljes csomag popsitörlő, én 3x szóltam szépen, és nem hatott. A legtöbb bölcsiben igen tahó dolgozók vannak, és el kell tűrni azt, ha ott ilyen dolog történik, különben a gyerkőc issza meg a levét, nem foglalkoznak majd vele.
Egy másik pl. a tahóságra:
A bölcsinknek 2 bejárata van, az egyik a fő, amit hívjunk gazdaságinak, a másik a kisebb, amit kerülővel teszek meg. Nekem SENKI sem szólt, hogy ne a főbejáratot használjam, hisz magától értetődő, hogy ha leparkolok, nem kerülöm meg az épületet, mert ugye miért is tenném, ha így van közelebb.. Reggel 7.10 perc, vetkőzik a gyerkőcöm, ránk ront az egyik dolgozó, hogy mit képzelek én magamról, hogy milyen bejáraton járok én be? Mert hogy ő ezt nem látja, és bármikor bármi eltűnhet.. Ez nálam verte a biztosítékot, pláne, mikor közölte, hogy kaptam ez miatt egy fekete pontot. Hozzáteszem: ha a kisebb bejáraton járok, akkor sem látja, miután a folyosókon nem ég a villany sehol sem, tehát oda mennék, ahova akarnék, a kutya se látná. Időnként megjátszák velem ezt a popsitörlős dolgot, na meg a pelusos nem szólok, vagy későn-dolgot, és elegem lesz, de nem tehetem meg, hogy kikeljek magamból, mert 1. leminősítem saját magam, 2. nem akarom hogy a gyerkőcöm igya a levét. Így kénytelen vagyok eltűrni, és csak várom a napot, hogy legyünk szobatiszták...
Szia 13-as!
Igen megértelek Téged,az elmúlt napokban nekem is sok volt már.
Hétfőn mikor mentünk,csomagban adtam oda a pelenkát és képzeld,nagy meglepetésemre teljesen át volt rendezve,bővítve az öltözőcske,így már nekünk is van helyecskénk:)
A pelenkára semmit sem szóltak,csak mosolyogva annyit: köszönöm.
A kis feneke is rendben van,hisz azért is szóltam,nemtudom e hétre teljesen más légkör fogadott.Csoda történt!
Örülök,hogy minden jóra fordult és hogy a kisfiam jól érzi ott magát.
Tanácsként azt javaslom,ha valami problémátok van nyugodtan szóljatok,mert nem fogják kitalálni!Álljatok ki a gyermeketekért!
Minden jót Nektek,sziasztok! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!