Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 5 honaposan csokit majszolni?

5 honaposan csokit majszolni?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit megbàntani,de egy illetö bizonyos oldalon feltette a képet hogy 5 honapos pici gyereke milyen édesen nyamnyog a TWIX CSOKIN.

Hàt ezek szerint lehet,és csak én beszélem magamba hogy veszélyes?

2009. szept. 3. 14:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem ertem mi kozod ahoz hogy mas mit ad a gyerekenek, inkabb torodj a sajat dolgoddal...
2009. szept. 3. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Engem is felbosszant az ilyesmi. Az én lányom 27 hónapos de tömény csokit még nem kapott, max csokis nápolyit vagy túró rudit. Ha én eszem előtte és kér, akkor azt mondom, hogy ez nem neked való, és megérti. Ez olyan dolog, hogy ha cigit vagy kávét kérne akkor se adnék neki. Pedig sokan azzal védekeznek, hogy úgy megkívánta a gyerek.

Pont a napokban hallottam a játszótéren egy anyukát, hogy májkrémet adott a 3 hónapos babájának és fájt a hasa tőle. Legszivesebben odarohantam volna, hogy te őrült vagy és elvettem volna a gyereket tőle. De nem tettem. Végülis az ő dolga. Ez a csoki ügy is ilyen.

2009. szept. 3. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
Biztos nem csak egy poén kép volt?
2009. szept. 4. 00:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kislányom is 5 hónapos de én biztos nem adok és nem is fogok csokit adni neki sem pörköltet egy jó ideig. Minek?!

Jól ki "veséztek milyen típus vagy"! :-)

Szép Napot és boldog babázást kívánok!

2009. szept. 4. 07:13
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Szia!Biztosan mindenki tudja,hogy nem lenne ajánlott ilyen édes,tömény cukros dolgokat adni a babáknak.Mindenhonnan ez folyik....

Tényleg!Nem lehet,hogy csak "poénnak" szánta az anyuka?A kép kedvéért belenyomott egy szeletet a kezecskéjébe....?!

Viszont ha szinte mindennapos a csokievés,akkor számíthatnak arra a baba szülei,hogy a kicsi allergiás lesz,esetleg később tartós emésztési problémái lesznek!

Muszáj megjegyeznem,hogy sokkal nagyobb ellenérzést váltott ki belőlem az,hogy egy állítólagos pszichológus kéretlen "elemzéseket" oszt meg velünk a kérdezőről,mint maga a kérdés....

2009. szept. 4. 07:38
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm A VÀLASZOKAT.

a Kép nem poén kép.A pici szàja is tiszta csokis.

Néhànyan kérditek mit érdekel engem?

Hät igenis érdekel màsok dolga.

Ne ugy vegyétek hogy pletykàlni szeretek.De nem szoktam magamra csukni az ajtot,és csak magamnak élni.

Annyi rossz dolog történik a gyerekekkel ebben a vilàgban,és legtöbbször a szülö a hibàs.

Ok egy csoki nemokoz halàlt,nem okozott,de kell ez a babàknak?

Majd ha nagy lesz és valami baja lesz az anyuka nem emlékszik,miért.......

Végül is befejeztem itt,az én gyerekem tuti nem kap ilyesmit még egy darabig,akik meg kapnak azoknak meg kivànom,hogy nehogy bajuk essék.

2009. szept. 4. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!